Michael ”Shroud” Grzesiek teki juuri paluunsa Twitchiin kahden kuukauden striimaustaukonsa jälkeen, jonka hän piti vapauduttuaan eksklusiivisesta sopimuksesta Mixer-sivuston kanssa.

Maailman suosituimpiin striimaajiin kuuluva Shroud rikkoi ensimmäisellä Twitch-paluulähetyksellään oman katsojaennätyksensä, sekä satoi kanavalle tilaajia kuin sieniä sateella. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Myös Shroudin YouTube-kanava on herännyt vihdoinkin taas eloon, ja julkaistiin siellä juuri 50 minuutin mittainen video tämän FPS-pelien kuninkaan kaikkien aikojen hauskimmista hetkistä.

Lue lisää: Tätä miestä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana FPS-pelaajana – huipputasolla jokaisessa pelissä

Video tekee esimerkiksi selväksi, miksi Shroud on hänen ystäviensä mielestä PlayerUnknown’s Battlegrounds -pelin surkein kuski, ja miksi he eivät halua päästä tätä ratin taakse – olipa tilanne sitten mikä tahansa.

Myös tähtistriimaajan rennonletkeä ote pelaamiseen näkyy hyvin tällä naurulihaksia harjoittavalla videolla, sillä vaikka FPS-pelit ovat yleisesti ottaen hermoja raastavia, hermostuu Shroud pelatessaan vain hyvin harvoin.

Voit katsoa Shroudin kaikkien aikojen hauskimmat hetket videon uutisen alusta.

Lue myös: Dr Disrespect kertoi Twitch-banneista paluustriimissään – ”Annetaan lakimiesten tehdä nyt työnsä”

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.