Guy ”Dr Disrespect” Beahm bannattiin kesäkuun 26. päivä Twitchistä. Nyt hän on tehnyt paluun striimaamisen pariin YouTuben puolella.

Elokuun 7. päivä teki Guy ”Dr Disrespect” Beahm paluunsa striimaamisen pariin. Uudeksi striimausalustaksi valikoitui YouTube, ja ensimmäinen striimi uudella sivustolla osoittautuikin jättimenestykseksi. Docin ensimmäistä YouTube-lähetystä katsoi parhaillaan yli 500 000 ihmistä.

Kun kaksinkertainen Blockbuster-videopelimaailmanmestari näytti paluustriimissään vihdoinkin naamansa, otti hän heti puheeksi Twitch-banninsa. Doc kertoi ettei hänen tiiminsä tiedä vieläkään syytä, eikä Twitch ole ottanut minkään näköistä yhteyttä asiaan koskien.

Lue myös: Twitch-tähti NICKMERCS esitteli miljoonakotinsa – kuka sanoi ettei pelaamisella voi tienata?

– Kaikki haluavat tietää mitä tapahtui, mutta arvatkaa mitä? Haluan että katsotte minua suoraan silmiin kun sanon tämän. Meillä ei ole vieläkään mitään hajua miksi minut bannattiin. Me emme tehneet mitään ansaitaksemme banneja ja he eivät kommunikoineen niitä ennen tai niiden jälkeen, eivät ollenkaan, Doc kertoo videolla.

– Ongelma on ne ihmiset jotka ovat malttamattomia saamaan vastauksia. Se aiheuttaa asiaan kiireellisyyttä ja spekulaatiota, sekä minusta se on torakkamainen lähestymistapa – piste, Doc jatkaa seuraavalla videolla.

– Viimeinen juttu mitä aion asiasta sanoa, on että minun täytyy olla fiksu tämän kaiken suhteen, koska puhumme isosta sopimuksesta… Kyseessä on paljon rahaa, joten annetaan lakimiesten tehdä nyt työnsä. Siinä se, Doc lopetti.

Docin paluun myötä, ei kukaan tiedä vieläkään oikeaa syytä tähtistriimaajan banneille Twitchistä. Näyttää kuitenkin siltä, että aikoo hän keskittyä nyt kokonaan YouTuben puolella striimaamiseen.

Lue myös: Tätä miestä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana FPS-pelaajana – huipputasolla jokaisessa pelissä

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r