Video: CS:GO-vuoden 2020 nopeimmat pro-pelaajien ässät!

CS:GO-vuosi 2020 on ollut jokseenkin erilainen, johtuen pitkälti koronaviruspandemiasta, joka on estänyt LAN-tapahtumien järjestämisen, siirtäen kaikki turnaukset online-formaattiin.

Vaikka monen mielestä saattaa kuulostaa oudolta, että LAN ja online -pelaamisen välillä voisi olla suuria eroavaisuuksia koskien pelaajien suorituksia, on se kuitenkin todistettu useaan otteeseen kymmeniä vuosia kestäneen kilpailullisen CS:n maailmassa. Jotkut pelaajat vaan suoriutuvat paremmin kotoa käsin kuin ison yleisön edessä, joidenkin saadessa taas huutavasta fanijoukosta tarvittavaa lisäpotkua peliinsä.

Tämän vuoksi, on CS:n maailmanlistalla nähty paljon muutoksia, sekä useita nuoria skenen tulokkaita, jotka ovat todistaneet olevansa kykeneviä taistelemaan mestaruuksista – kuitenkin jääden täysin ilman kokemusta suurturnauksen yleisöstä, joka tuijottaa paikan päällä heidän jokaista liikettään. Kuten me kaikki tiedämme, voivat pelilliset suoritukset muuttua radikaalisti tällaisen paineen alla.

Tästä huolimatta, on tämä vuosi tuonut faneille kuitenkin mielenkiintoista katsottavaa. Myöskin YouTubeen CS:GO-sisältöä tekevä Virre tämän tietää, ja kasasikin nyt uuden videon, jossa näemme tämän vuoden nopeimmat ammattitason ässät.

Voit katsoa Virren julkaiseman videon uutisen alusta.

Katso myös: Video: Paluu vuoden 2019 Katowicen majoreille – kylmät väreet taattu ENCE-faneille!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.