ENCE on nimi, joka herättää suomalaisissa CS-faneissa tunteita molempiin suuntiin. Joukkue on saanut vuosien aikana paljon kehuja, mutta myös suuria määriä vihaa – kuten oikeastaan kaikki suomalaiset huippu-urheilijat. Kun oma joukkue voittaa, ovat sen pelaajat idoleita fanien silmissä, kun taas hävitään, heitetään lokaa niskaan ja annetaan vielä haukut siihen päälle.

Koska ESL One Rio 2020 Major -turnaus peruttiin koronaviruspandemian takia, eivät CS-fanit pääse nauttimaan tänä vuonna ollenkaan major-turnauksen tuomasta jännityksestä. Live-yleisössä ja suurissa lavoissa on vain se oma tunnelmansa, joka on käsin kosketeltavissa jopa kotikatsomoista asti – online-turnauksien alkaessa tuntumaan jo puuduttavilta, niiden tärkeyttä kuitenkaan yhtään väheksymättä.

Tämän vuoksi päätimmekin tehdä paluun menneisyyteen videon muodossa, fiilistelläksemme ENCEn matkaa IEM Katowice 2019 Major -turnauksessa, joka oli suuri menestys suomalaiselle CS-skenelle.

Katso siis uutisen alusta Vital CSGO:n tekemä ”ENCEn matka IEM Katowice 2019 Major -turnauksessa” -video, jonka takaamme aiheuttavan kylmät väreet jokaiselle ENCE-fanille.

ENCEn kokoonpano IEM Katowice 2019 Major -turnauksessa:

🇫🇮 Aleksi ”Aleksib” Virolainen
🇫🇮 Aleksi ”allu” Jalli
🇫🇮 Jere ”sergej” Salo
🇫🇮 Sami ”xSeven” Laasanen
🇫🇮 Jani ”Aerial” Jussila

🇫🇮 Slaava ”Twista” Räsänen (valmentaja)

Lue lisää: OG:n matka IEM Beijing -turnauksessa loppui lyhyeen – miten käy ENCEn uuden kokoonpanon?

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.