Team Dignitas aloittaa vuoden 2017 Overwatch kautensa uudistuneella kokoonpanollaan. Uudessa roosterissa tulevat pelaamaan joukkueen entiset pelaajat Jose Antonio ”BromaS” Ramos, Jiri ”LiNkzr” Masalin, sekä Joshua ”ToxikeN” Campos. Uusina pelaajina kokoonpanoon liittyvät Patrick ”Wat7” Marwal, Marcel ”Veineless” Lehmann ja Elvinas ”evokje” Padegimas.

Dignitas julkaisi lehdistötiedotteen uudistuneesta joukkueestaan keskiviikkona. ”Veineless” ja ”evokje” ovat pelanneet kokoonpanossa jo lokakuusta asti, mutta lehdistötiedote vahvisti, että he tulevat pelaamaan siinä tulevallakin Overwatch kaudella.

Joukkueen kaksi DPS pelaajaa ”BromaS” ja ”LiNkzr” pärjäsivät hienosti omien maidensa joukkueissa (Espanja ja Suomi) Overwatch World Cupissa. Vaikka Suomen joukkue, ja sen mukana ”LiNkzr” pärjäsikin World Cupissa pidemmälle, kuin Espanja ja ”BromanS”, onnistui Espanjan joukkue voittamaan yhden turnauksen ennakkosuosikeista, Ruotsin, turnauksen lohkovaiheessa.

”Uudella Team Dignitaksen Overwatch kokoonpanolla tulemme varmasti kuulumaan maailman parhaimpien tiimien joukkoon” LiNkzr kommentoi uutista. ”Evokje, Wat7 sekä Veinless ovat erittäin taitavia pelaajia, joilla on uusia ideoita ja energiaa joukkueellemme. Uskon, että fanit odottavat jo näkevänsä uuden joukkueen tositoimissa”.

Team Dignitaksen OW joukkue kävi läpi muutamia muutoksia viimevuoden lokakuussa, kun Artur ”art1er” Bischof ja Seb ”numlocked” Barton erosivat roosterista. Myöhemmin myös Rasmus ”Draceus” Waern lähti pois joukkueesta sen huonon menestyksen takia.

Uusi kokoonpano nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa tammikuun 28. Pariisissa järjestettävässä XTRA Cup LAN Finals:ssa.

Lähde: thescoreesports