Seitsemänkertainen Tetriksen maailmanmestari Jonas Neubauer on kuollut 39 vuoden iässä 4. tammikuuta, äkillisen sairaskohtauksen seurauksena.

Amerikkalainen Tetris-ikoni, sekä seitsemänkertainen pelin maailmanmestari Jonas Neubauer on kuollut. Neubauerin kuolemasta ilmoitettiin hänen virallisella Twitter-tilillään tammikuun 9. päivä.

– Raskaalla sydämellä toimitamme kauheat uutiset siitä, että Jonas on kuollut äkillisen sairaskohtauksen seurauksena. Hän oli ehdottomasti paras. Olemme surun murtamia, ja kaipaamme häntä jo kovasti. Lisätietoja julkaistaan kun niitä on saatavilla, kerrottiin Neubauerin Twitteri-tilillä julkaistussa lausunnossa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Shokkiuutisten jälkeen, julkaisivat useat eri tahot Twitterissä kunnianosoituksensa yhdelle e-urheiluhistorian ikonisimmista pelaajista.

– Tämä on valtava menetys monella tapaa. Jonas Neubauer oli yksi kaikkien aikojen suurimmista klassisista Tetris-pelaajista niin taidossa, hengessä, kuin ystävällisyydessäkin. Sydämemme ulottuu hänen perheelleen ja ystävilleen sekä koko klassiselle Tetris-yhteisölle, kun me kaikki suremme hänen kuolemaansa, kirjoitettiin Tetriksen virallisella Twitter-tilillä.

This is a tremendous loss in so many ways. Jonas Neubauer was one of the greatest classic Tetris players of all time in skill, spirit, and kindness.

Our hearts go out to his family and friends, and to the entire classic Tetris community, as we all mourn his passing.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Syvästi surullinen kuullessani @neubsaucen äkillisestä menehtymisestä. Minulla oli tilaisuus tavata hänet vain kerran, mutta hän oli erittäin ystävällinen henkilö, jolla oli suuri innostus kaikkiin peleihin Tetriksestä shakkiin ja pidemmälle. RIP Jonas, kirjoitti shakin suurmestari Hikaru Nakamura.

Hikaru Nakamura

@GMHikaru
Deeply saddened to hear about the sudden passing of @neubsauce. I only had the opportunity to meet him once, but he was a very kind person who had a great enthusiasm for all games from tetris to chess and beyond. RIP Jonas

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: CTWC