Seitsemänkertainen Tetriksen maailmanmestari Jonas Neubauer on kuollut

Seitsemänkertainen Tetriksen maailmanmestari Jonas Neubauer on kuollut 39 vuoden iässä 4. tammikuuta, äkillisen sairaskohtauksen seurauksena.

Amerikkalainen Tetris-ikoni, sekä seitsemänkertainen pelin maailmanmestari Jonas Neubauer on kuollut. Neubauerin kuolemasta ilmoitettiin hänen virallisella Twitter-tilillään tammikuun 9. päivä.

– Raskaalla sydämellä toimitamme kauheat uutiset siitä, että Jonas on kuollut äkillisen sairaskohtauksen seurauksena. Hän oli ehdottomasti paras. Olemme surun murtamia, ja kaipaamme häntä jo kovasti. Lisätietoja julkaistaan kun niitä on saatavilla, kerrottiin Neubauerin Twitteri-tilillä julkaistussa lausunnossa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Shokkiuutisten jälkeen, julkaisivat useat eri tahot Twitterissä kunnianosoituksensa yhdelle e-urheiluhistorian ikonisimmista pelaajista.

– Tämä on valtava menetys monella tapaa. Jonas Neubauer oli yksi kaikkien aikojen suurimmista klassisista Tetris-pelaajista niin taidossa, hengessä, kuin ystävällisyydessäkin. Sydämemme ulottuu hänen perheelleen ja ystävilleen sekä koko klassiselle Tetris-yhteisölle, kun me kaikki suremme hänen kuolemaansa, kirjoitettiin Tetriksen virallisella Twitter-tilillä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Syvästi surullinen kuullessani @neubsaucen äkillisestä menehtymisestä. Minulla oli tilaisuus tavata hänet vain kerran, mutta hän oli erittäin ystävällinen henkilö, jolla oli suuri innostus kaikkiin peleihin Tetriksestä shakkiin ja pidemmälle. RIP Jonas, kirjoitti shakin suurmestari Hikaru Nakamura.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: CTWC


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille