Valve on julkaissut ensimmäisen trailerin True Insight -dokumentista, joka keskittyy tarkastelemaan vuoden 2019 The International -turnauksen finaaliottelua. Kyseisessä rähinässä toisistaan ottivat mittaa OG ja Team Liquid.

Dokkarin voi katsoa 28. tammikuuta SteamTV:n tai Twitchin kautta ilmaiseksi, mutta kaikkein innokkaimmilla faneilla on mahdollisuus lähteä rainan ensi-iltaan Berliinin. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin 6.1.

The International 9 -turnaus oli suomalaisesta perspektiivistä mullistava. Kyseisen kisan voittaneen OG:n riveissä pelaavat suomalaiset Topias ”Topson” Taavitsainen sekä Jesse ”JerAx” Vainikka. Kyseessä oli toinen TI-mestaruus, jonka kokoonpano onnistui taistelemaan itselleen.

Kuva: Hu Chengwei / Getty Images