Huippusuosittu fortnite-pelaaja ja striimaaja Tyler ”Ninja” Blevins liittyi myös pelin ympärillä pyörivään ohjaimien tähtäysavustusta koskevaan keskusteluun.

Fortniten ohjainten tähtäysavustusta koskeva keskustelu sai lisää tuulta alleen, kun nuori mestaripelaaja Kyle ”Bugha” Giersdorf oli omakohtaisesti kokeillut ohjaimella pelaamista ja hämmästynyt tähtäysavustuksen tehosta. Bugha olikin vitsaillut siirtyvänsä pysyvästi ohjainpelaajaksi.

LUE MYÖS: World Cup -mestari Bughakin hämmästyi Fortniten ohjain-tähtäysavustuksen tehosta

Bughan vitsailujen jälkeen myös Tyler ”Ninja” Blevinsiltä oli striimissä kysytty, että koska hän aikoo vaihtaa näppiksen ja hiiren ohjaimeen. Ninja totesi ensin, että hän ei voi enää pelata ohjaimella, sillä hän puristaa niitä liian lujaa.

Striimaaja jatkoi kuitenkin, että hän on samaa mieltä monien muiden PC-pelaajien kanssa siitä, että tähtäysavustus vaikuttaisi olevan aivan liian tehokas. ”Jos kaikki yhtäkkiä vaihtavat ohjaimiin, on se valtava merkki siitä, että ohjaimet ovat hieman rikki”, Ninja selitti. ”Luulen, että niihin saattaisi olla tulossa nerfiä. Ehkä kuukauden tai kahden päästä.”

Ninjan mielestä ohjaimella pelaamisen ero on valtava PC:iden ja konsolien välillä. Hänen mielestään konsolien rajoitetut ruudunpäivitysnopeudet tekevät ohjaimella pelaamisesta ”täysin kauheaa” verrattuna PC:n sulavaan toimintaan. ”Ero on kuin yöllä ja päivällä”, sanoi Ninja.

 

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Kuvituskuva.