Tuoreen Fortnite-miljonäärin Twitch-kanava keräsi 555 000 uutta seuraajaa – Shroud ja Tfue ovat kuitenkin vielä kaukana

Twitchiin syntyi valtatyhjiö, kun Tyler ”Ninja” Blevinsi siirtyi tuottamaan sisältöä Microsoftin omistaman Mixerin puolelle. Tämä on johtanut kuumenevaan kamppailuun suosituimman Twitch-tähden tittelistä. Ennen lähtöään Ninja oli ennättänyt keräämään lähes 15 miljoonan seuraajan yleisön.

Aikaisemmin uutisoimme, miten Turner ”Tfue” Tenney ja Michael “shroud” Grzesiek taistelivat toisiaan vastaan suosituimman pelaajan tittelistä. Nyt kisaan on mahdollisesti astumassa kolmas haastaja, sillä Fortnite World Cup Solo Finals -turnauksen voittanut Kyle ”Bugha” Giersdorf on kohonnut Twitchin nopeimmin kasvavaksi tähdeksi.

LUE MYÖS: Shroud on jäämässä Tfuen jalkoihin – Taistelu Twitchin kakkospaikasta kuumenee

Viimeisen kuukauden aikana Bugha on haalinut noin 555 000 uutta seuraajaa, kun taas listan entisenä ykkösenä ollut Tfue on onnistunut keräämään vain noin 262 000 uutta fania.

Bughalla on kuitenkin vielä pitkä matka kärkeen, sillä hän on ennättänyt keräämään itselleen vasta reippaat 600 000 seuraajaa. On kuitenkin mahdollista, että hän nousee jonain päivänä haastamaan shroudin ja Tfuen lähes 7 miljoonaa seuraajaa.

Kuva: Mike Stobe / Getty Images