T1 julkaisi uuden pelinsisäisen johtajan – ”Olen boomer”

T1 julkaisi uuden pelinsisäisen johtajan. Pelaaja on CS:GO:n puolella tunnettu elinikäisestä pelikiellosta Valven toimesta.

Joshua ”steel” Nissanin uusi koti sai varmistuksen: 100 Thieves on unohdettu ja T1 kutsuu.

Counter-Strike: Global Offensiven matchfixing-skandaalissa mukana ollut pelaaja on Valven toimesta elinikäisellä pelikiellolla Major-turnauksiin, joten Valorant on tarjonnut uuden uran.

31-vuotias Steel toimi 100 Thievesin pelinsisäisenä johtajana, mutta organisaatio penkitti hänet syyskuussa. Parista isommasta turnauksesta irtosi kuitenkin voitto: First Strike North America ja Pohjois-Amerikan Stage 2 Challengers 1.

100 Thieves ei ollut tyytyväinen vuoteen, sillä VCT-pisteitä ei kertynyt tarpeeksi Valorant Champions 2021 -turnaukseen eikä viimeinen karsintakaan tuonut paikkaa.

Uusi koti vuoden 2022 kaudelle löytyi T1:n organisaatiosta.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

– Olen kilpaillut FPS-peleissä noin 13 vuotta, olen boomer, steel kommentoi videolla.

– Pääasia on VCT 2022 -kausi. Me tulemme olemaan seuraavan vuoden Champions -turnauksessa. Teemme kaiken mitä tarvitsee ja luotamme prosessiin, Nissan lisäsi.

Aika näyttää miten isosti T1:n kokoonpano tulee muuttumaan. Nyt mukana ovat Tyler ”Skadoodle” Latham, Timothy ”autimatic” Ta, Rahul ”curry” Nemani, Anthony ”dawn” Hagopian, Zander ”thwifo” Kim ja steel.

Ainakin Autimaticin lähtöä on huhuiltu isosti. Kirjoitimme aiheesta marraskuussa.

Lue myös: Tunteet kuumenivat Valorant-keskustelussa – Zombs: ”En malta odottaa, että pääsen voittamaan p*skan alueesi taas”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.