Pelaajasta valmentajaksi vaihdon tehnyt Slaava ”Twista” Räsänen on (melkein) vapaa mies!

Pitkän uran pelaajana saavuttanut ja viimeisimpänä ENCE:n valmentajana nähty Slaava ”Twista” Räsänen on kärsinyt ESIC:ltä saamansa 15 kuukauden toimitsajakiellon. Näin ollen Räsänen on vapaa jatkamaan valmentamista, mutta osa kahleista jää ikuisuksi, sillä Valven tapahtumiin Räsäsellä ei toimitsijan roolissa tule koskaan olemaan asiaa.

Lue myös: PGL järjestää vuoden ensimmäisen CS-majorin toukokuussa

Räsänen ilmoitti asiasta itse eilen Twitteri tilillään englanniksi:

”Yli kuusi vuotta sitten tein elämäni suurimman virheen, ja joudun kävelemään loppuelämäni sen häpeän kanssa. ESIC bannit on nyt kuitenkin poistuneet ja pystyn palaamaan arkeen. Voin vain toivoa, että ihmiset antavat minulle toisen mahdollisuuden näyttää mihin pystyn.”

Slaava Räsänen

@TwistaCSGO
Over 6 years ago I made my biggest mistake and will have to walk with that shame for the rest of my life, but now I am happy to say my ESIC bans have been lifted and I am back in business. I can only hope people will give me a second chance to see my worth in the scene 🙏

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Räsänen sai bannit kymmenien muiden CS:GO valmentajien ohella hyödynnettyään bugia, joka antoi valmentajalle mahdollisuuden nähdä kartalta asioita, joita hänen ei olisi pitänyt nähdä. Bugin käyttäminen ja hyödyntäminen on ollut täysin tietoista, ja siitä tuomiona tullut toimitsijakielto oli täysin ansaittu. Se on kuitenkin nyt kärsitty, ja 34-vuotias valmentaja on palaamassa rakkaan työnsä pariin CS:GO joukkueen valmentajaksi.

YLE e-urheilun tietojen mukaan Räsänen olisi Aleksi ”allu” Jallin uuden CS:GO joukkueen valmentaja, jolla ei ainakaan tämän hetkisten tietojen mukaan ole vielä organisaatio takanaan. Projekti kulkee nimellä Team Temp, mutta tulevaisuuden suunnitelmista ei tällä hetkellä ole sen tarkempaa tietoa vuotanut julkisuuteen. Team Temp -rosteri näyttää seuraavalta:

  • Aleksi ”allu” Jalli
  • Tuomas ”SADDYX” Louhimaa
  • Tony ”arvid” Niemelä
  • Olli ”oopee” Piispanen
  • Lasse ”ZOREE” Uronen
  • Slaava ”Twista” Räsänen (Valmentaja)

Asiasta ensimmäisenä uutisoi IS-esports.

Lue myös: Yle: Allu on tekemässä paluuta suomalaisen joukkueen kanssa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!