Twitchin suosituimpiin striimaajiin kuuluva Michael ”Shroud” Grzesiek kertoi askeisessä lähetyksessään, millaisessa tilanteessa hän lopettaisi striimaamisen.

Huolimatta Shroudin Mixer-vierailusta ennen sivuston lopullista floppaamista, palasi Shroud heti Twitch-paluunsa jälkeen yhdeksi sivuston suosituimmaksi striimaajaksi.

Lue lisää: Mixer on virallisesti flopannut – Ninja ja Shroud tienasivat kymmeniä miljoonia, ja ovat nyt vapaita palaamaan Twitchiin

Äskeisessä lähetyksessään, nousi esille kysymys striimaamisen lopettamisesta, katsojan kysyttyä Shroudilta: ”Montako vuotta tämä meinasi vielä jatkaa striimaamista?”

– Minusta tuntuu että aion striimata niin pitkään kun nautin videopeleistä. Jos joskus menetän niiden pelaamisesta saamani nautinnon, sitten lopetan, vastasi Shroud katsojan kysymykseen.

Shroudin vastauksessa on hyvinkin paljon järkeä, sillä hän ei ole ikinä innostunut IRL-striimaamisesta, vaan striimaa ainoastaan pelaamistaan. Shroud kuitenkin lisäsi, ettei usko pelaamisesta saamansa nautinnon ikinä hiipuvan.

– Se on kuitenkin tosi epätodennäköistä. Joka kerta kun uusi peli tulee ulos, tunnen olevani taas kuin lapsi jouluna. Tiedätkö tunteen? Uskon tekeväni tätä ainakin vielä minimissään kymmenen vuotta, Shroud jatkoi.

Tämä sanottuna, voivat Shroud fanit jatkaa iloisin mielin hänen striimeistään nauttimista – sillä hän ei ole lähtemässä yhtään mihinkään.

Katso myös: Neymar nöyryytti Vitalityn ZywOota ja shoxia – voitti 1v3-tilanteen ja antoi päälle vielä puukosta

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.