Brasilialainen jalkapallotähti Neymar tunnetaan myös rakkaudestaan e-urheilua kohtaan, ja se myös näkyy, sillä striimaa hän omia CS:GO-pelejään hyvinkin tiuhaan tahtiin kiireisestä huippu-urheilijan aikataulustaan huolimatta.

Maanantaisessa striimissään, osoitti Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymar olevansa jalkapallon lisäksi myös CS:GO-pelinsä huipulla.

Neymar nähtiin pelaamassa kaverimielistä FACEIT-ottelua e-urheiluorganisaatio Vitalityn pelaajia vastaan. Mukana ottelussa oli myös Neymarin maanmiehistä koostuvan FURIAn pelaajia.

Infernon pistoolikierroksella, saivat katsojat todistaa jalkapallotähdeltä melkoisen suorituksen, tämän voitettua 1v3-tilanne maailman parhaana pelaajana pidettyä Vitalityn Mathieu ”ZywOo” Herbautia ja tämän joukkuekaveri Richard ”shox” Papillonia vastaan.

Tämä ei ollut myöskään Neymarin ainut ottelussa nähdyistä loistohetkistä. Miragessa, antoi hän ZywOolle kylmän viileästi puukosta, saaden tiimikaverinsa huutamaan innostuksesta.

Neymar on noussut striiminsä takia lähiaikoina useasti otsikoihin. Vain viime viikolla, jätti hän välistä jalkapallogaalan ja striimasi CS:GOta muiden futistähtien juhliessa. Marraskuussa, nousi hän otsikoihin puolestaan Twitch-banniensa takia, jotka hänelle langetettiin joukkuekaverinsa puhelinnumeron vuotamisesta.

Lue lisää Neymarista:

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.