Shalaby käänsi toivottomalta näyttäneen viimeisen kierroksen voitoksi

Shalaby käänsi toivottomalta näyttäneen viimeisen kierroksen voitoksi Team Vitalityn ja Team Liquidin isossa ottelussa.

Team Vitality ja Team Liquid ottelivat Euroopan Challengers 2 -turnauksessa Valorantissa. Suurten panoksien ottelupari käynnistyi Team Liquidin valitsemalla Bindillä.

Dom ”soulcas” Sulcasin loukkaantuminen ei haitannut menoa, sillä hän oli Liquidin paras pelaaja tilastollisesti 21 tapolla.

Team Vitality voitti kartan 11-13 erittäin tiukan väännön jälkeen. Team Liquid oli kuitenkin viedä ottelun jatkoille, mutta Jesse ”JESMUND” Terävän tilapäinen korvaaja Mohamed ”shalaby” Shalaby toi surkeasti alkaneeseen kierrokseen toivoa huikeilla tapoilla.

– Team Vitality tarvitsee sankaria juuri nyt, selostaja sanoi tilanteen ollessa 4 vs. 2 Liquidille.

Shalaby aloitti ampumalla kaksi vihollista savuun. Sagea pelannut Théo ”LoWkii” Téchené jäi yksin ja onnistui herättämään Vakaris ”vakk” Bebravičiusin eloon. LoWkii kuoli ja vakk hoiti yksi tilanteen kahta pelaajaa vastaan. Team Vitality pääsi juhlimaan ensimmäisen kartan voittoa.

Toisessa kartassa nähtiin Elias ”Jamppi” Olkkosta parhaimmillaan. Omenia pelannut suomalainen murskasi Team Vitalityn 25 tapolla ja vain viidellä kuolemalla. Split päättyi nopeaan 13-3 tulokseen ja Breeze ratkaisee otteluparin voittajan.

Juttua päivitetään – ottelu on käynnissä juuri nyt.

Lue myös: Huikea pätkä: Jamppi ottaa upean ässän ja palohälytys huutaa taustalla

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.