Pelaajamarkkinat käyvät todella kuumana tällä hetkellä, kun siirtoja tapahtuu joka päivä. Sekä League of Legendsissä, että CS:GO:ssa on menossa kuumat siirtomarkkinat kesän kynnyksellä, kun saamme jopa useita kertoja päivässä uutisia uusista sopimuksista. Osaavat pelaajat ovat todella kysyttyjä huippujoukkueisiin ja monet tarttuvat tilaisuuteen sen eteen tullessa. Nyt on taas kaksi uutta siirtouutista, kun sekä League of Legendsissä Kim ”Emperor” Jin-hyun on palannut kotimaahansa ja Longzhu Gamingin riveihin, sekä Counter-Strike: Global Offensivessa Shazeeb ”ShahZam” Khan siirtyy Echo Foxin rosteriin.

Korealainen AD Carry Kim ”Emperor” Jin-hyu pelasi viime vuoden lopulta saakka G2 Esportsissa ja hän jättää EU LCS:n menestyksekkään kevään jälkeen, joka päättyi surkeaan esitykseen 2016 Mid-Season Invitationalissa. Hän on pelannut aiemmin brasilialaisessa Keyd Starsissa ja NA LCS:ssä Team Dragon Knightsissa, joka päättyi lopulta visa-ongelmiin. Amerikan ja Euroopan kiertämisen jälkeen on korealaispelaaja jälleen kotikentällään ja tuomassa oman panoksensa Longzhu Gamingille.

Viimeisimmäksi OpTicGamingissä pelannut Shazeeb ”ShahZam” Khan on toiminut sijaisena Echo Foxissa Mohammad “mOE” Assadille, joka jäi pois kokoonpanosta huhtikuussa. Nyt ShahZamin paikka on vakinaistettu ja mies on tiimin Counter-Strike: Global Offensiven vakituisessa rosterissa. Echo Fox on innoissaan saadessaan miehen riveihinsä. Hänestä on ollut merkittävä apu tiimille ja Echo Foxin CEO Jace Hall uskoo julkaistussa lehdistötiedotteessaan, että ShahZam tulee tuomaan joukkueelle todella paljon lisäarvoa ELEAGUE:ssa ja ECS:ssä.

Lähde: thescoreesports.com