S1mple paljasti edellisen sopimuksen yksityiskohdat – kertoi myös, mitä tapahtuu kilpauran jälkeen

Kaikkien aikojen parhaana CS:GO-pelaajana pidetty Oleksandr ”s1mple” Kostyliev paljasti 2POpodcastissa todella mielenkiintoisia tietoja urastaan.

Podcastissa käytiin muun muassa läpi s1mplen edellisen sopimuksen ostohintaa, hänen palkkojansa ja myös eläkesuunnitelmia, mistä supertähti näyttää olevan todella luottavainen.

Tuoreessa podcast-jaksossa oli mukana myös s1mplen veli Alexey Kostylev, joka toimii Natus Vinceren luovana johtajana.

Haastattelijat utelivat veljeksiltä, mikä olisi tämänhetkinen hinta s1mplen kaltaiselle pelaajalle.

– Voit maksaa paljon pelajaasta kuten s1mple, mutta tällaisille ei ole mitään kiinteitä summaa, emmekä voi edes keskustella siitä, Alexey kertoi.

S1mple ei halunut pitää suutaan kiinni ja päätyi paljastamaan edellisen sopimuksen yksityiskohdista; ”Vanha sopimus oli miljoona dollaria.” Myös hänen veljensä vahvisti tämän.

23-vuotias ukrainalaistähti halusi myös paljastaa esports-pelaajien palkoista.

– Kolme vuotta sitten tienasimme noin 5 000 – 7 000 dollaria, mutta jos pääsimme kolmen parhaan joukkoon, palkka nousi 15 000 dollariin ja se pysyi siellä riippumatta siitä, putosimmeko vai emme.

S1mple on ollut CS:GO-pelaajista eittämättä yksi parhaista, monien vuosien ajan, eikä vauhti näytä hyytyvän millään. Aktiiviuran jatkosta huolimatta s1mple on miettinyt myös eläkepäiviään.

– Ajattelin pitää elämäni yhteydessä esportsiin, joko pysyn organisaatiossa tai minusta tulee valmentaja, s1mple kertoi.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.