s1mple kirjautui VAC-pelikiellon saaneelle käyttäjälle – ”Toivottavasti he eivät bannaa minua”

Natus Vinceren Oleksandr ”s1mple” Kostyliev koki perjantaina pelottavan tilanteen, kun hän kirjautui vahingossa kaverinsa käyttäjälle, jolla oli VAC-pelikielto.

Kilpailullinen CS:GO on tauolla, mutta Oleksandr ”s1mple” Kostyliev ei silti ole pitänyt kauheasti lomaa Valven tekemästä FPS-pelistä.

Perjantaina ukrainalaistähti oli pyytänyt kaveriltaan Silver-tasoista käyttäjää, jotta hän voisi pelata kavereidensa kanssa muutaman ottelun. s1mple kirjautui käyttäjälle, mutta huomasi heti, että käyttäjä on VAC-pelikiellossa, joten hän kirjautui heti tililtä ulos.

– Pyysin ystävää etsimään satunnaisen käyttäjän, joka on Silver tasoinen, jotta voisimme pelata yhdessä. Menin sisään ja se oli VAC-pelikiellossa, toivottavasti he eivät bannaa minua, s1mple kirjoitti Twitterissä.

S1mple ei missään vaiheessa avannut CS:GOta kyseisellä tilillä, joten luultavasti tästä Natus Vinceren tähtipelaaja ei ole saamassa minkäänlaista rangaistusta. Esimerkiksi Elias ”Jamppi” Olkkosen VAC-pelikielto -tapauksessa suomalaispelaaja oli jossain vaiheessa pelannut käyttäjällä muutamia otteluita.

Lue lisää: IS: Elias ”Jamppi” Olkkonen odottaa tuomarin päätöstä – näin ENCEn tähtipelaajan kiista Valven kanssa etenee

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.