Kaksinkertainen jalkapallon maailmanmestari Ronaldo Luis Nazário de Lima on heittäytynyt mukaan E-Urheilun maailmaan ostamalla osuuden Brasilialaisesta CNB e-sports Club joukkueesta. Entinen tähti osti osuuden pokerin maailmanmestari André Akkarin ja Brasilian Series Of Poker johtajan Igor Trafane Federalin kanssa.

Urallaan muun muassa Barcelonaa ja Real Madridia edustanut entinen hyökkääjä omistaa kumppaniensa kanssa nyt 50% joukkueesta. Vastuu joukkueen hallinnasta jää kuitenkin perustajille, Cleber ”Fuzi” Fonsecalle ja Carlos ”Fury” Júniorille.

CNB e-sports Club perustettiin 2000-luvun alussa. Joukkue kilpaili aluksi Counter Strike areenoilla ja 2008 laajentui organisaatioksi. Nykyään CNB omistaa CS:GO joukkueen, LoL joukkueen, Heroes of The Storm joukkueen ja Dota 2 joukkueen. CNB:n CS:GO joukkue voitti Joulukuussa Brasilialaisen XLG Super Cup turnauksen. Myös Immortals joukkueesta tuttu Steel pelasi joukkueessa vuosina 2009-2011 ja vuonna 2016.

Ronaldo on luultavasti nimekkäin urheilun maailmasta tullut henkilö joka sijoittaa E-Urheiluun. Urallaan Ronaldo valittiin kolmesti maailman parhaaksi pelaajaksi ja hän voitti kaksi MM-kultaa ja jäi kerran hopealle maajoukkueurallaan.

Uutisesta ilmoitettiin joukkueen omalla uutiskanavalla, myCNB sivustolla 21.1.2017