Renegades-joukkueen pelaaja Sean ”Gratisfaction” Kaiwai heristeli keskisormeaan yleisölle kesken StarSeries i-League -turnauksen ottelun.

Erikoinen välikohtaus sattui, kun Renegades oli taistelemassa Ninjas in Pyjamas -joukkuetta vastaan tilanteessa 13-11. Lopulta Gratisfaction ja NiP:n Patrik ”f0rest” Lindberg olivat ainoat pelaajat hengissä.

Kahden pelaajan välinen tulitaistelu päättyi Renegadesin voitoksi, mutta muun joukkueen tuuletellessa Gratisfaction oli selkeästi tulistunut. Kaikkien yllätykseksi hän näytti keskisormeaan yleisölle.

Myöhemmin pelaaja itse avasi syyn kansainvälisen käsimerkin esittelyyn Twitter-viestissään. Ilmeisesti joku yleisöstä oli yrittänyt huutaa hänen sijaintiaan ja näin vaikuttaa ottelun lopputulokseen.

Lue myös: Katowice Major -turnauksessa ongelma, yleisö huutaa pelaajien sijainteja

Gratisfaction

@Gratisfaction
Wasn't pulling the fingers towards @NiPGaming
Nothin but love for those players.
It was to the dickheads in the crowd screaming out my position 🖕

Onneksi huutelulla ei ollut merkitystä lopputuloksen kannalta ja Renegades voitti kohtaamisen 2-0 (Mirage 16-11, Dust2 16-5).

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli