Ranskalaismedia: G2 on kiinnostunut Aleksi ”Aleksib” Virolaisesta

© Kuva: StarLadder

Ranskalaisen median lähde kertoo: G2 on kiinnostunut Aleksi ”Aleksib” Virolaisesta. Aleksin lisäksi myös nuoren superlupauksen nimi pyörii huhuissa.

Kiinnostavat huhut kertovat, että Suomen parhaisiin CS-pelaajiin lukeutuva Aleksi ”Aleksib” Virolainen olisi G2 Esportsin tähtäimessä.

Ranskalaismedia 1pv:n tietojen mukaan neuvotteluja on käyty myös nuoresta superlupauksesta Ilya ”m0NESY” Osipovista. 16-vuotias edustaa Natus Vincere Junioria.

Lue myös: Natus Vincere on valmis myymään superlupauksen

Aleksib on erinomainen pelinsisäinen johtaja ja hyvistä IGL-roolin pelaajista on pula. Virolainen on toiminut OG:n kapteenina helmikuusta 2019 lähtien.

Huhtikuussa 2021 Aleksib, Mateusz ”mantuu” Wilczewski ja Valdemar ”valde” Bjørn Vangså solmivat sopimukset 2022 loppuun asti.

OG ei ole saanut isompia onnistumisia ja alkuvuodesta kokoonpano koki muutoksia, kun Nathan ”NBK-” Schmitt ja Issa ”ISSAA” Murad penkitettiin. Tilalle tuotiin Shahar ”flameZ” Shushan sekä Nikolaj ”niko” Kristensen.

Joukkue koki suuren pettymyksen RMR-karsinnoissa, sillä tie Tukholmassa järjestettyyn major-turnaukseen ei auennut. Euroopan RMR-rankingeissa OG jäi sijalle 13 ja rajana oli 11.

Aleksista kiinnostunut G2 Esports taas selvisi majoreille ja peli kulki loistavasti. Legends Stagella 3-0, puolivälierässä Ninjas in Pyjamasilta 2-0 voitto, välierässä Heroic kotiin 2-1 ja lopulta finaaliin Natus Vincerea vastaan. NaVi oli parempi lukemin 2-0, mutta toisesta sijasta irtosi silti 300,000 dollaria.

OG kävi parhaimmillaan HLTV:n ranking-listalla kuudennella paikalla ja G2 on ollut kärjessä. Nykyään G2 Esports on kolmantena ja OG sijalla 15.

Lue myös: Taas se käynnistyi! Majoreiden tarrat alennusmyynnissä

24-vuotias Nemanja ”nexa” Isaković on G2:n IGL, joten hän olisi helpoin korvattava. Toki on mahdollista, että nexa antaa roolin Aleksille ja siirtyy itse rifleksi. Tämä kääntäisi katseet François ”AmaNEk” Delaunayn ja Audric ”JaCkz” Jugin suuntaan.

Kuva: Starladder

Lue myös: Eteläkorealainen FPS-legenda solo lopettaa pitkän uransa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.