PUBG turnauksessa kilvoitellaan 2 miljoonan palkintopotista

PUBG Global Invitational 2018


Battle royale -pelien yleistyessä on moni miettinyt milloin kyseinen genre nähdään vakavasti otettavana osana eSport-skeneä. Nyt odotus on ohi, sillä PUBG Corp on ilmoittanut järjestävänsä virallisen PUBG Global Invitational 2018 -turnauksen Berliinissä 25.-29.7.2018.

Turnaukseen pääsee mittelemään yhteensä 20 joukkuetta ympäri maailmaa ja tiimit valitaan Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa tapahtuvien karsintaturnausten kautta. Tapahtuma on ensimmäinen virallinen PUBG Corpin järjestämä PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnaus.

Lisäksi yhden turnauksen sisällä järjestetään kaksi erillistä turnausta. Toisessa pelataan kolmannesta persoonasta, kun taas toisessa soditaan ensimmäisestä näkövinkkelistä. Molempien kategorioiden voittajat palkitaan erikseen, eli katsojat saavat kaksinverroin viihdettä nautittavakseen.

Toiminnasta tulee epäilemättä tiukkaa, sillä palkintopottina turnauksessa on yhteensä 2 miljoonaa dollaria, mikä varmasti kannustaa pelaajia antamaan kaikkensa toiminnan tiimellyksessä.

Lähde & kuva: PUBG Corp -tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.