OG taipui keskiviikko-iltana kahden varapelaajan kanssa pelaavalle Gen.G:lle Flashpoint 2 -turnauksessa.

Kahden pelatun kartan jälkeen Gen.G kaatoi Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman OG:n lukemin 2-0 (Train 16-5, Dust 16-10.)

Gen.G lähti Flashtpoint 2 -turnaukseen kahden varapelaajan voimin, kun joukkue koki kokoonpanomuutoksia hetken aikaa sitten. Damian ”daps” Steel ja Sam ”s0m” Oh jättivät CS:GO-kentät ja heitä saapui paikkaamaan Rasmus ”⁠kreaz⁠” Johansson ja Richard ”⁠Xizt⁠” Landström.

Train:

Kartasta ei ole paljoa sanottavaa. OG oli aivan teillä tietämättömillä, eikä peli sujunut millään tavalla. Ensimmäinen puolisko päättyi Gen.G:n eduksi murkaisesti lukemin 12-3.

Puoltenvaihto ei auttanut OG:ta lainkaan ja se näkyi myös tuloksessa. Ainoastaan 21 kierroksen jälkeen Gen.G nappasi ensimmäisen kartan nimiinsä lukemin 16-5.

Dust 2:

OG on aiemmin näyttänyt Dust 2:ssa dominointiansa, mutta sitä ei ollut tänään luvassa. Gen.G:n taktiikkavapaa pelityyli ei sopinut ollenkaan OG:lle, joka koitui kohtaloksi. Hyökkäyspuolelta aloittanut OG onnistui saamaan vain viisi kierrosta ennen puoltenvaihtoa nimiinsä.

Puoltenvaihdon jälkeen Gen.G:n hyökkäysvoima oli liikaa, ja sitä myötä pohjoisamerikkalaisorganisaatio eteni 2-0-voittoon, kun Dust 2 päättyi heidän edukseen lukemin 16-10.

Häviöstä OG tippui alempaan kaavioon, jossa joukkue kohtaa keskiviikkona debyyttinsä tehneen Cloud9:n. Ottelu pelataan sunnuntaina kello 18.00 alkaen.

Lue myös: Yllättävä fakta! Aleksib ei ole pelannut tätä CS-karttaa kertaakaan uransa aikana

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.