Yllättävä fakta! Aleksib ei ole pelannut tätä CS-karttaa kertaakaan uransa aikana

OG:n tuore kokoonpano yllätti BLAST Premier Showdown -turnauksessa melkoisesti, kun tanskalainen Astralis kaatui kartoin 2-0.
© Kuva: BLAST

Suomalaista CS-tähti Aleksi ”Aleksib” Virolaista pidetään yhtenä maailman parhaana pelinsisäisenä johtajana, joka löytää jatkuvasti uusia taktiikoita vihollisensa niskan päälle pääsemiseksi, niin kartassa kuin kartassa.

On olemassa kuitenkin yksi CS:GOn kilpailulliseen karttavalikoimaan kuuluva kartta, jota 23-vuotias OG:n kapteeni ei ole pelannut kertaakaan uransa aikana. Nimittäin Vertigoa. OG kertoi kyseisen faktatiedon Twitterissä, samalla vitsaillen, että Aleksib olisi kartan nähnyt viimeksi Counter-Striken 1.6 -versiossa.

Uutinen jatkuu twiitin jälkeen.

OG jatkaa pelejään tänään kello 18 Suomen aikaa, joukkueen kohdatessa Gen.G miljoonan dollarin Flashpoint-liigan 2. kauden avausottelussaan. Voit seurata ottelua suorana Flashpointin Twitch-kanavalla tästä.

Ja eihän sitä tiedä, jos OG:n twiitin tarkoituksena olikin vihjailla jotain ja suomalaisen CS-tähden Vertigo-debyytti nähdäänkin jo tänä iltana – mikäli Map Veto sen vain sallii.

Lue myös: Aleksib paljasti xartEn todella omituisen asetuksen – katso oudoimmat CS:GO-asetukset!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.