Mitä ihmettä?! Valorant-pelaaja huijasi koronatestistä päästäkseen LAN-turnaukseen

Tasan vuosi sitten, 3. maaliskuuta vuonna 2020 Valorantin nimi paljastettiin, kun alkuperäisestä nimestä luovuttiin ja uusi tuotiin ihmisten silmille. 
© Kuva: Riot Games

Mitä ihmettä, ei näin! Valorant-pelaaja huijasi koronatestistä päästäkseen LAN-turnaukseen. Joukkuekaveri paljasti Twitterissä tilanteen.

LAN-turnaukset ovat olleet korona-aikana harvinaista herkkua. Nerd Street Gamers järjesti kuitenkin tammikuussa Philadelphiassa lanit ja mukana oli useita joukkueita pelaamassa 7 500 dollarin palkintopotista.

Nerd Street Gamers Winter Championship sai kuitenkin ikävän käänteen, sillä yksi pelaajista valehteli joukkuekavereilleen koronatestistä ja päätti osallistua.

Matthew ”Crit” Franks edusti sameROFLMAO-kokoonpanoa turnauksessa, mutta joukkueen matka päättyi lohkovaiheeseen kolmen ottelun jälkeen.

Joukkuekaveri Alan ”ethos” Ruan paljasti Critin valehdelleen koko joukkueelle.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Crit kertoi tehneensä PCR-testin, sillä hänen koko perheellään oli koronavirus. PCR-testin tekeminen oli pakollista, jotta LAN-turnaukseen saa osallistua.

Turnauksen jälkeen Crit paljasti, että hän teki oikeasti koronaviruksen kotitestin kahdesti, mutta molemmista paljastui negatiivinen tulos.

Ethos kertoo, että Crit on todellisuudessa testattu positiiviseksi koronaan, kuten moni muukin turnaukseen osallistunut pelaaja. Alan suosittelee kaikkia turnaukseen osallistuneita tekemään koronatestin.

Lue myös: Valve on diktaattori, joka tappaa omat pelinsä

Crit vastasi julkisesti Twitterissä:

– Ansaitsen kaiken vihan, jota tulen saamaan tämän takia, koska se on täysin oikeutettua. Olin epäkypsä sekä vastuuton ja kuten Alan sanoi, idiootti. Annoin oman kilpaviettini estää sen, mikä on todella tärkeää eli ystävät ja perhe.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lähde: esports.gg

Lue myös: Yle: Allu on tekemässä paluuta suomalaisen joukkueen kanssa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.