Mestaruuskrapula on nähty usein turnauksien jälkeen, mutta Natus Vincere ei tunne sitä. Joukkue painaa kovaa vauhtia kohti toista turnausvoittoa.

Majorit voittanut Natus Vincere ei selvästi tunne mestaruuskrapulaa, sillä joukkue jyräsi tiensä finaaliin BLAST Premier Fall Finals 2021 -turnauksessa. Upper bracketin finaalissa vastassa oli Team Vitality, joka ei pystynyt laittamaan vastaan NaVille.

Keskiviikkona Natus Vincere palasi parin viikon tauolta BIG Clania vastaan. Tuloksena Dust2:n voitto 16-4 ja Nukessa 16-11. Valeriy ”B1T” Vakhovskiy painoi 47 tappoa ja rating oli muhkea 1.72.

Torstaille vastaan tuli tanskalainen Heroic, joka taisteli tiukasti Natus Vincerea vastaan. Heroic voitti yhden kartan, mutta toiset kaksi menivät NaVin hyväksi.

Lue myös: Jatkuuko tulikuuma voittoputki? Team Liquid – Valorant Champions 2021

Lauantaina Mathieu ”ZywOo” Herbautin Team Vitality lähti hakemaan revanssia PGL Major -turnauksesta. Aleksandr ”s1mple” Kostyliev näytti heti Infernossa kuka on pomo. 28 tappoa, eniten damagea, eniten avaustappoja ja eniten AWP-tappoja. Myös rating oli paras: 1.84.

Inferno meni selvästi Natus Vincerelle. Navi vei ensimmäisen puolen 9-6, mutta hyökkäyksessä peli kulki erinomaisesti. Denis ”electronic” Sharipov sai yhdeksän tappoa ja kuoli vain kahdesti. Kartta päättyi lukemin 16-7.

Natus Vincere jatkoi Nukessa siihen mihin Infernossa jäi eli hyökkäys toimi. 11-4 T-puolella ja lopuksi vahva 16-6 voitto ratkaisi finaalipaikan.

Sasha

@s1mpleO
2-0 against @TeamVitality ggwp! Tomorrow we play another grand final! #navination

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Finaali pelataan sunnuntaina 20:30 ja vastassa on joko Astralis tai Team Vitality.

Kuva: Starladder

Lue myös: Eteläkorealainen FPS-legenda solo lopettaa pitkän uransa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!