Koska ENCE pelaa? Siitä on hetki, kun tätä on kyselty jatkuvasti #esportsfi tagin alla Twitterissä. Hype on kuitenkin palannut, kun suomalainen organisaatio rymistelee PGL Majorin Challenger Stagella.

ENCE aloitti matkansa kohti Legends Stagea ensimmäisenä päivänä yhdellä voitolla, sekä yhdellä tappiolla. Ensimmäisessä ottelussa ENCE kaatoi GODSENT:in 16-10 de_Nukessa, mutta myöhemmin iltapäivällä voittajien otteluissa ENCE joutui nöyrtymään 12-16 tappioon FaZe:a vastaan.

Lue myös: CS:GO PGL Major Stockholm 2021 seuraajan ABC

ENCE

@ENCE
Tough loss but the show goes on, GGWP @FaZeClan

Sitting at 1-1, next match tomorrow 💪

#EZ4ENCE #PGLMajor

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Vastaus kysymykseen koska ENCE pelaa? Tänään keskiviikkona on vuorossa lisää PGL Major otteluita ja ENCE pelaa päivän ainoan pelinsä klo 12.15 alkaen MOUZ:ia vastaan. Hiljattain organisaation nimen sekä ilmeen uudistanut MOUZ sai faneilta varsin kaksijakoisen vastaanoton, eikä servullakaan ole kummoisesti kulkenut. 16-6 voitto Sharksia vastaan ja 11-16 tappio Heroicia vastaan ei ole suorituksena mitenkään ihmeellinen. Suomalaisorganisaatiolla pitäisi olla kaikki avaimet käsissään voittaakseen MOUZ:in ja sen myötä pääsemään askeleen lähemmäs seuraavaa vaihetta.

ENCE

@ENCE
Goooood morning day 2 of #PGLMajor

Facing @mousesports at 12:15 EEST / 11:15 CEST 🐭

#EZ4ENCE

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Twitteristä löytyy myös legendaarinen Koska ENCE Pelaa? -tili, joka on herännyt uudelleen henkiin. Kyseinen twitteri tili kannattaa laittaa seurantaan, jos haluat pysyä kartalla milloin ENCE seuraavan kerran servulla nähdään!

Keskiviikkona 27.10 Challenger Stagen joukkueet pelaavat kaikki vain yhden ottelun per joukkue, ja torstaina sekä perjantaina on edessä ratkaisevat ottelut. Kahdeksan kuudestatoista lunastaa itselleen lipun Legends stagelle, ja kahdeksan parasta sieltä pelaavat Champions Stagella mestaruudesta.

Lue myös: Majorit lähtivät käyntiin yllätyksellä! Lähetyksessä paljon ongelmia

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!