Daniel ”Keemstar” Keem tuo jo kerran kuopatun Friday Fortnite -turnauksen takaisin – vaikkakin vain hetkeksi – yhteistyössä FaZe Clanin kanssa.

Tässä asetelmassa FaZe toimii lähinnä rahoittajana. Oman erikoisen kulmansa tilanteeseen tuo se, että organisaatio lahjoittaa tapahtumaa varten 60 000 dollaria, jotka seura on ansainnut Fortnite-kuuluisuus Tfuen avulla.

Kyseessä on epäilemättä vastaveto Turner ”Tfue” Tenneyn esittämiin syytöksiin organisaatiota kohtaan. Valtavaan kuuluisuuteen noussut pelaaja on vuodesta 2018 pelannut FaZe Clanin suojattina, mutta maanantaina hän haastoi organisaation oikeuteen sopimusrikkomuksesta.

Lue myös: Maailmankuulu Fortnite-pelaaja ”Tfue” haastoi edustamansa organisaation oikeuteen – Seura tyrmää väitteet

Tfuen mukaan seura on lunastanut itselleen jopa 80 prosenttia kaikista pelaajan tekemistä sponsorisopimuksista. FaZe vastasi tähän nopeasti tyrmäämällä syytökset ja ilmoittamalla, että organisaatio on tienannut ainoastaan 60 000 dollaria Tfuen kautta.

Nyt FaZe lahjoittaa ansaitut rahat Friday Fortniten uudelleen elvyttämiseksi. Kyseinen tapahtuma toimi aikanaan myös ponnahduslautana, jonka kautta Tfue nousi maailmankuuluisuuteen.

Ensimmäinen kolmesta Friday Fortnite viikosta starttaa jo 25. huhtikuuta.

KEEM 🍿

@KEEMSTAR
Just got off the phone with @UMGEvents its a go!

Mr @Banks& @FaZeClan is donating the $60k they made from @TTfue for 3 weeks of #FridayFortnite starting on Friday memorial day weekend.

Start date is subject to changing!
(Not a joke)

Lähde: Dot Esports