Villisti kiertäneet huhut eivät onneksi pitäneet paikkaansa, ja uusin päivitys tipahtaa ensi viikolla, tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa.

Eurheilu.orginkin uutisoima huhu 1.43 päivityksen siirtymisestä ensi vuoden puolelle sai niin paljon tuulta alleen, että se pakotti pelin pääsuunnittelija Jeff Kaplanin puuttumaan asiaan. Kaplan katkaisi Dallas Fuelin pelaajan Ashley ”Trill” Powellin aloittamalta huhulta siivet, ja kertoi Blizzardin foorumeille kirjoittamassaan julkaisussa uusimman päivityksen siirtyvän live-servereille normaalisti ensi viikolla.

Päivitys pitää sisällään pitkään odotettuja muutoksia pelin kilpiä hyödyntäviin hahmoihin ja tulee toivottavasti muokkaamaan metapeliä vähemmän kilpipainotteiseksi. Päivitys tuo mukanaan myös mielenkiintoisempaa tekemistä jonottamisen ajaksi. Tarkemmat tiedot voi lukea alla olevasta uutisesta:

LUE MYÖS: Overwatchiin tulossa iso päivitys – muutoksia kilpi-metaan ja parempaa jonottamista?

Tältäkin huhumyllyltä olisi kuitenkin vältytty, jos pelin kehittäjät suhtautuisivat hieman avoimemmin päivitystietojen, ja erityisesti päivitysten ajankohtien paljastamiseen.

Kaplan mainitsi julkaisussaan myös Overwatchin vuosittaisen Winter Wonderland -tapahtuman. Uusimman päivityksen ohessa pääsee todennäköisesti myös nauttimaan talvitapahtumasta.

 

Kuva: Blizzard Entertainment