Ammattipelaajan vuotaman dokumentin mukaan odotettu päivitys tulisi käyttöön vasta tammikuussa.

Kilpimetaan kaivattuja muutoksia tekevä päivitys 1.43 saapui Public Test Realmille jo 13. marraskuuta. Päivityksen mukana oli normaalien balanssimuutosten lisäksi tulossa muun muassa myös monipuolisempaa tekemistä jonottamisen ajaksi.

LUE MYÖS: Overwatchiin tulossa iso päivitys – muutoksia kilpi-metaan ja parempaa jonottamista?

Yleensä isot patchit ovat muutaman viikon PTR:llä pelaajien testattavana, kunnes ne siirtyvät live-servereille kaikkien käyttöön. Dallas Fuelin pelaaja Ashley ”Trill” Powell jakoi kuitenkin Twitterissä uusien Overwatch Contenders -joukkueita koskevien sääntöjen seasta löytyneen tiedon, jonka perusteella uusin päivitys tulisikin käyttöön vasta tammikuun puolessa välissä.

Trill

@Trill_ow

Trill

@Trill_ow
So this patch isn't coming out until mid January? 😃😃

Monet suhtautuvat kyseiseen tietoon epäuskoisesti, sillä 1.43 -patchia odotettiin saapuvaksi jo eilen. Mitään päivitystä ei peliin kuitenkaan ilmestynyt, joten nyt sen odotetaan saapuvan todennäköisesti ensi viikolla alkavan Overwatchin Winter Wonderland -tapahtuman myötä. Jos patchia ei silloinkaan vielä kuulu, alkaa sen lykkääntyminen ensi vuoden puolelle olemaan enemmän kuin todennäköistä.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Blizzard Entertainment.