Nyt oli mahtava clippi! Jamppi loistaa uudella agentilla Valorantissa. Valorant-host Yinsu innostui kehumaan Olkkosen suorittamista Twitterissä.

Counter-Strike: Global Offensiven hylännyt Elias ”Jamppi” Olkkonen on asettunut aloilleen Valorantissa. Aluksi vain Jettiä pelannut suomalainen on laajentanut agenttivalikoimaa ja häneltä on nähty hienoja suorituksia uudella lisäyksellä Chamberilla.

Sunnuntaina 6. maaliskuuta Olkkosen Team Liquid kohtasi LDN UTD:in tärkeässä VCT-ottelussa. EMEA-alueen Challengers 1 -turnaus alkoi molempien joukkueiden osalta 0-2 tappiolla ensimmäisellä viikolla ja toisella kierroksella tuli 2-1 voitto.

Kolmannella kierroksella LDN UTD hävisi Team Liquidille katkerasti 2-0. LDN UTD oli hyvin mukana molemmissa kartoissa, mutta yhtään karttavoittoa ei irronnut.

Havenissa nähtiin Jampilta erinomaista tähtäämistä ja Chamberin ominaisuuksien käyttämistä. Ensimmäinen tappo Operatorin kanssa, mutta sitten salamannopea vaihto agentin omaan pistooliin ja vastustajalta pää irti.

Haven päättyi 13-8 Liquidille ja Jamppi oli joukkueen paras pelaaja. Splitissä LDN UTD oli 5-9 johdossa, mutta Adil ”ScreaM” Benrlitom alkoi pelaamaan ja käänsi kartan kulun Liquidin hyväksi. TL voitti Splitin lopulta 13-10, kun LDN ei saanut asekierroksia voitettua.

Valorantin lähetyksien vetäjä Yinsu ”Yinsu” Collins heitti ylistävää vitsiä Jampista:

– On todella mukavaa Riotilta, että he tekivät agentin juuri Jamppia varten.

It's actually so nice of Riot to make an agent specifically for Jamppi.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Isompia johtopäätöksiä Jampin Chamberin käyttämisestä ei kuitenkaan voi tehdä, sillä kyseessä on vasta neljä (4) karttaa kyseisen agentin kanssa, mutta peli on silti näyttänyt hyvältä.

Muuten isommassa käytössä ovat olleet Jett, Omen, Killjoy ja muutaman kerran Astra sekä Breach.

Lue myös: Valokeilassa eSM-liigassa pelaava Aleksi Aalto – ”Ensimmäiset tunnit meni touchpadilla”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!