ENCE on voittanut kazakstanilaisen AVANGAR-joukkueen 2-0 ja jatkaa näin matkansa ESL Katowice Major -turnauksen pudotuspeleihin! Voiton myötä ENCE saa itselleen ”Legendan” statuksen ja joukkue pääsee suoraan 16 parhaan joukkoon myös seuraavassa Major-turnauksessa!

ENCE

@ENCE
WE ARE LEGEND!!! We will see you in the Champions Stage!!! 🔥🔥🔥

#EZ4ENCE #IEM

Ensimmäinen kartta oli AVANGAR:in valitsema Mirage. Kyseisessä kartassa ENCE:n voittoprosentti on 80, joten valinta ei ollut suomalaistiimille pahin mahdollinen. Kohtaaminen päättyikin lopulta 16-12 ENCE:n hyväksi.

Seuraavan taistelu siirtyi junamaahan, jossa ENCE oli kuin kotonaan ja pääsi heti muodostamaan kaulaa kazakstanilaiseen kokoonpanoon. Avangar ei yksinkertaisesti pystynyt haastamaan ENCE:ä ja ottelu päättyi 16-7.

Voiton myötä ENCE jatkaa ensimmäisenä suomalaisena kokoonpanona 8 parhaan joukkoon Major-turnauksessa! The New Champions Stage alkaa 28.2 ja päättyy 3.3. Koko Major-turnauksen voittajalle on luvassa 500,000 dollaria.

#EZ4ENCE

ENCE

@ENCE
It is @alluCSGO to pick up our series MVP as he helps the team secure a spot at the IEM Katowice Major Champions Stage

#EZ4ENCE #EZ4allu #IEM #MVP

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli