ENCE on voittanut kazakstanilaisen AVANGAR-joukkueen 2-0 ja jatkaa näin matkansa ESL Katowice Major -turnauksen pudotuspeleihin! Voiton myötä ENCE saa itselleen ”Legendan” statuksen ja joukkue pääsee suoraan 16 parhaan joukkoon myös seuraavassa Major-turnauksessa!

Ensimmäinen kartta oli AVANGAR:in valitsema Mirage. Kyseisessä kartassa ENCE:n voittoprosentti on 80, joten valinta ei ollut suomalaistiimille pahin mahdollinen. Kohtaaminen päättyikin lopulta 16-12 ENCE:n hyväksi.

Seuraavan taistelu siirtyi junamaahan, jossa ENCE oli kuin kotonaan ja pääsi heti muodostamaan kaulaa kazakstanilaiseen kokoonpanoon. Avangar ei yksinkertaisesti pystynyt haastamaan ENCE:ä ja ottelu päättyi 16-7.

Voiton myötä ENCE jatkaa ensimmäisenä suomalaisena kokoonpanona 8 parhaan joukkoon Major-turnauksessa! The New Champions Stage alkaa 28.2 ja päättyy 3.3. Koko Major-turnauksen voittajalle on luvassa 500,000 dollaria.

#EZ4ENCE

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli