GODSENTin taival DreamHack Masters Winter -turnauksessa on ohitse, kun mousesports oli tänään vahvempi kartoin 2-1.

Semifinaaliottelu alkoi GODSENTin valjaissa, kun kansainvälinen joukkue voitti avauskartan lukemin 16-13. Mousesports tasoitti ottelun 1-1:een, voitettuaan Miragen lukemin 16-13.

Ottelun voittaja ratkesi Infernossa, jossa GODSENTin suomalaispelaaja Jesse ”zehN” Linjalan yksilösuoritus pistoolikierroksella oli ilmiömäinen. 28-vuotias konkaripelaaja onnistui jekuttamaan mousesportsin David ”frozen” Čerňanskýa.

Kierroksen jälkeen mousesports aloitti melkoisen show´n, kun joukkue voitti seitsemän kierrosta putkeen ja lopulta juhli voittoa lukemin 16-10.

zehNin 10 sekunnin ninja defuse:

GODSENT kuittasi DreamHack Masters Winter -turnauksesta 3-4. sijasta 12 000 dollaria. Mousesports jatkoi turnauksen finaaliin, jossa vastustajaksi tulee Astralis – FURIA ottelun voittaja. Turnauksen finaali pelataan sunnuntaina kello 17.00 alkaen.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.