Enhanced Esports on ilmoittanut avaavansa uuden Esports Gardenin, yhteistyössä FCB Turun kanssa.

Esports Garden on Enhanced Esportsin ja FBC Turun viimeisin yhteistyöhanke. Ammattiharjoitteluun sekä sisällöntuotantoon tarkoitettu esports-tila avataan Turussa 31. lokakuuta kello 12–15, Sport Garden -salibandyhallin yhteyteen.

Päivän aikana vierailijat voivat tutustua uuteen tilaan ja Enhancedin toimintaan. Tila toimii Enhancedin päämajana ja tukikohtana operaatioille. Alkuvuodesta alkaneen yhteistyön tarkoitus on ollut tuoda perinteisestä urheilusta joukkuelajin fundamentaaliset toimintatavat ja yhdistää ne esports-organisaation toimintaan. Tällä pyritään tukemaan kilpapelaamisen “pelaajan polun” alkupäätä juurikin ruohonjuuritasolla, jossa valtaosa pelaajista ja joukkueista tällä hetkellä toimivat.

Esports Garden konkretisoi huomattavasti koko Enhancedin toimintaa. Tiimihuone mahdollistaa joukkueille erinomaiset harjoittelumahdollisuudet sekä sisällöntuotantokanavan. Tulevat joukkueet saavat mahdollisuuden rakentaa entistä vahvempia suhteita joukkueen pelaajien välillä, mutta myös seuran ja joukkueen välillä.

Enhancedin tavoitteena on että säännöllisten lähitreenien avulla voidaan luoda vahvempia rutiineja joukkueen toimintaan. Rutiinit edistäisivät tiimin sisäistä kommunikaatiokykyä, synergiaa ja yhteistyötä pelin sisällä sekä ulkopuolella. Tilan kyljessä on Sport Gardenin oma kuntosali, joka mahdollistaa monipuolisen harjoitteluohjelman.

FBC Turun Sport Garden -hallilla sijaitseva Esports Garden mahdollistaa seuran jäsenille vaivattoman tavan tutustua syvemmin kilpapelaamiseen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Kuvassa Enhanced Esportsin toinen perustajajäsen Felix Kaukiainen.

– Yhteistyössä tulemme järjestämään seuran jäsenille tavoitteellista kilpapelitoimintaa, jossa Enhancedin pelaajat ja toimihenkilöt jakavat tietämystään kilpapelaamisesta ja harrastustoiminnasta pelaamisen ympärillä, kertoi Enhanced Esportsin perustaja Felix Kaukiainen tiedotteessa.

Lue myös: HAVU yhden voiton päässä huipputurnauksesta – semifinaaleissa vastaan asettuu MAD Lions!

ENHANCED

@enhanced_gg
Esports Garden aukeaa yleisölle lauantaina 31.10🤗

Tule tutustumaan uuteen tiimihuoneeseemme, joka on varusteltu viidellä pelipaikalla ja muilla mukavuuksilla.

Vierailuaikoja lauantaille voi varata Facebookin puolella!

🔗bit.ly/3otghhc

#ENHANCED #esportsfi

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.