ENCE tippui huipputurnauksesta lauantaina tiukan tappion jälkeen. Ratkaisevassa ottelussa Astralis voitti kolmannessa kartassa.

IEM Katowice 2022 tuli päätökseen ENCEn joukkueelle lauantaina, kun lohkovaiheessa tuli kahdesti 1-2 häviö. ENCE taipui ensimmäisen kerran katkerasti Natus Vincerelle perjantaina, kun iso johto karkasi käsistä ja ottelupari päättyi 1-2.

ENCE lähti hakemaan alemmasta kaaviosta vauhtia, mutta Paweł ”dycha” Dycha ja Aleksander ”hades” Miskiewicz eivät pääse pelaamaan kotiyleisön eteen Spodek Arenalle, sillä Astralis tuhosi joukkueen suunnitelmat.

Hades teki kovaa työtä ENCEn valitsemassa Miragessa ja oli yksi avaimista voittoon. 32 tappoa ja niistä jopa 26 tuli AWP:n kanssa. Hades sai AWP:n kanssa saman verran tappoja, mitä kukaan Astraliksen pelaajista. Itse kartta ratkesi jatkoajalla 19-16 suomalaisen organisaation hyväksi.

Andreas ”Xyp9x” Højsleth väläytteli clutchitaitojaan ässän muodossa.

Overpass tarjosi viihdettä pitkälle ja ENCE oli johdossakin 11-9, mutta tanskalaisten hyvä CT-pelaaminen toi 12-16 voiton ja otteluparin tasoituksen. Kartan hahmoa ei tarvitse miettiä pitkään: Benjamin ”blameF” Bremer ja ilmiömäiset 30-15 kertovat tarpeeksi.

Karttavalikoiman uusimmassa lisäyksessä Ancientissa ENCE aloitti vahvasti. Ratkaisevassa kartassa Astralis tuli kuitenkin takaa tasoihin ja ohi. Marco ”Snappi” Pfeifferin miehistö kampesi itse vielä 12-12 tasatilanteeseen, mutta jälleen kerran Astraliksen vahva loppu toi voiton lukemin 13-16.

Astralis jatkaa matkaa alemmassa kaaviossa sunnuntaina kello 13.30 alkaen Fnaticia vastaan.

ENCE voitti Play-in -vaiheessa Entropiqin ja GODSENT’in, mutta hävisi OG Esportsille. ENCE osoitti vahvaa pelaamistaan Natus Vincerea vastaan ja oli lähellä voittaa maailman parhaan joukkueen, mutta palkinto jäi kuitenkin ottamatta.

ENCE

@ENCE
With this, our #IEM Katowice run comes to an end.

Till next time 🙇

#EZ4ENCE

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Heroicin Casper ”cadiaN” Møller kehui ENCEn joukkuetta ja esityksiä Twitterissä:

– ENCE on edelleen yksi vuoden kiinnostavimmista joukkueista minun silmissäni. Hyvä IGL ja 5 vahvaa yksilöpelaajaa.

cadiaN

@caspercadiaN
ENCE still one of the most exciting and over looked teams for 2022 in my eyes. A good IGL and 5 strong individual players.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Katowicen infopaketti

  • Turnaus: IEM Katowice 2022
  • Sijainti: Katowice, Puola
  • Joukkueiden määrä: 24
  • Milloin: 15.2-27.2.
  • Palkintopotti:1 000 000 dollaria
  • Järjestäjä: ESL
  • Fantasy-peli: HLTV
  • Otteluohjelma: Tässä
  • Striimit: ESL TV A ja ESL TV B

Lähteet: HLTV/Liquipedia

Lue myös: Aleksib:n joukkue lähetti Team Liquidin kotiin – G2: ”NiKo smurffaa laneilla”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!