Elias ”Jamppi” Olkkonen pääsi Valorantin suurimpaan turnaukseen. Paikka ratkesi EMEA-alueen karsintojen finaalien jälkeen.

Team Liquid ja Elias ”Jamppi” Olkkonen saavuttivat sunnuntaina massiivisen onnistumisen. Euroopan viimeinen VALORAT Champions 2021 -turnauksen paikka irtosi Last Chance -karsintojen avulla, kun Guild Esports kaatui finaalissa 3-1.

Liquid Jamppi 🇫🇮

@Jamppi_
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS CHAMPIONSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!
3-1 VS @guildesports such a fucking relief to qualify after we missed Berlin masters.

Cant wait to see you all in Berlin ❤️❤️
Thanks for support love you all!! 😍#letsgoliquid

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Jamppi on turnauksen kolmas suomalaispelaaja, sillä mukana ovat myös Acendin Santeri ”BONECOLD” Sassi ja Fnaticin Nikita ”Derke” Sirmitev.

Paras viidestä -finaalissa ruotsalainen kokoonpanon menussa ei löytynyt pasta bolognese, vaan ”Jambonese”, sillä Olkkonen antoi parastaan. Elias pelasi jopa neljällä erilaisella agentilla ja otti huimat 16 kertaa avaustapon.

Guild Esports aloitti vahvasti 5-13 voitolla Havenissa. Guild otti tylyn 1-11 puoliskon ja pääsi Ascenttiin hyvällä itseluottamuksella. Loput kolme karttaa menivät kuitenkin Liquidille: Ascent 13-10, Split 13-7 ja Breeze 13-7.

Team Liquid muutti kokoonpanoa ennen karsintoja, kun Nabil ”Nivera” Benrlitom hyppäsi CS:GO:n puolelta remmiin. Nuoren belgialaisen debyytti sujui murskaavasti ja kaksi ensimmäistä peliä päättyi 2-0. G2 sai varastettua kartan ja GLD pystyi myös samaan, mutta neljään otteluun voitetut kartat ovat 9-2.

ScreaM 🇵🇸

@ScreaM_
LIQUID AT CHAMPIONS YESS!!!!!!

Im so proud I can't describe it, so much pressure, so intense im shakingggg man

#LetsGoLiquid

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

VALORANT Champions 2021 pelataan Berliinissä joulukuussa. Mukana on 16 joukkuetta ympäri maailmaa.

Lue myös: Team Spirit on TI10 Mestari – Voitti yli 18 miljoonaa!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!