EA Sports joutui kohun keskelle ja kysymys kuuluukin niin, että myikö työntekijä salaa FIFA-kortteja? Normaalisti kortteja ei pysty ostamaan oikealla rahalla mistään.

Keskiviikkona Twitterissä #EAGATE lähti trendaamaan ja syy oli kiinnostava.

Huhuissa pyöri, että FIFA 21 Ultimate Team -pelimuodon pelaajia pystyi ostamaan mustassa pörssissä suoraan EA:n työntekijöiltä tuhansilla euroilla.

Lue myös: Suomalainen Bonecold pääsi Euroopan Valorant Masters -turnaukseen

Normaalisti pelaaja pystyy ostamaan FIFA-pisteitä oikealla rahalla ja avata niiden avulla pakkoja. Todennäköisesti tuhat euroa ei takaisi parhaita pelaajia, mutta erilaisten lähteiden mukaan yksi tai useampi EA Sportsin työntekijä myi kortteja salaa.

Huhujen mukaan paketit ovat liikkuneet 750 eurosta 2000 euroon. Puheiden perusteella sisältönä oli esimerkiksi kolme (3) Prime Icon Moments -korttia ja kaksi (2) Team of the Year -korttia.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Valitettavasti EA Help laittoi lisää vettä myllyyn. Twitter-käyttäjä SpursLife2 kysyi, että hän haluaisi ostaa Prime Icon Moments -kortteja ja EA Help vastasi näin:

– Näen, että haluaisit saada muutamia Prime Icon Moments -kortteja FIFA 21 -videopelissä. Jos haluat, niin voit laittaa minulle yksityisviestiä ja voimme keskustella privaatisti.

EA Helpin työvuorossa ollut Shay ei ehkä tiennyt mitä sanoi, mutta tilanne ei näytä yhtään hyvältä ja twiitti poistettiin.

Pitää muistaa, että keskustelut pystyy väärentämään ja ehkä kuvat on otettu EA:n esports-tileiltä.

EA laittoi Twitteriin, että he ovat tietoisia väitteistä ja käynnisti tutkinnan.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.