Useat CS:GO-ammattilaiset ovat tyytymättömiä Valven päätökseen kieltää valmentajien läsnäolo RMR-otteluissa.

Valve julkaisi eilen suunnitelmansa koskien CS:GO-vuoden 2021 Major-karsintaturnauksia. Tämän lisäksi, pelijätti kertoi antavansa viime vuonna huijaamisesta kiinni jääneille valmentajille rajut rangaistukset.

Lue lisää:

Suunnitelmat toivat muutoksia myös itse valmentamiseen. Valven uusien sääntöjen mukaan, valmentajat eivät saa olla otteluissa mukana, eivätkä edes fyysisesti samassa tilassa pelaajien kanssa, kun he pelaavat RMR-otteluita.

Tämä aiheutti suuria reaktioita useissa pelin ammattilaisissa. Monet eivät ole tyytyväisiä uuteen sääntöön ja pitävät sitä epäreiluna valmentajille, jotka eivät käyttäneet skandaalin aiheuttanutta kamerabugia ikinä hyödykseen.

Astraliksen Danny ”zonic” Sørensen joka palkittiin viime vuoden parhaaksi e-urheiluvalmentajaksi – kommentoi asiaa lyhyesti ja ytimekkäästi.

Surullinen päivä Counter-Strikelle.

Danny Sørensen

@zonic
Sad day for Counter-Strike ☹️

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös vuoden 2020 kolmanneksi paras pelaaja, Astraliksen Nicolai ”device” Reedtz kommentoi asiaa sarkastiseen sävyyn.

– Olen niin iloinen että Valve päätti rangaista kaikkia valmentajia, eikä vain niitä jotka huijasivat. Vaikuttaa ainoalta oikealta ratkaisulta! Rakastan Valvea ja Valve rakastaa valmentajia.

Nicolai Reedtz

@dev1ce
FeelsGood to be a challenging team for the next major!
Also really happy that Valve decided to punish all coaches, instead of the ones that cheated, seems like the only reasonable option!

I love valve and valve loves coaches🥰

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kriittiä saatiin kuulla myös Astraliksenkin rivien ulkopuolelta, Evil Geniusesin valmentaja Wilton ”zews” Pradon kommentoitua asiaa myöskin sarkastisesti, särkyneellä sydämellä ja vihan tunteiden kuohuttamana.

– En tehnyt mitään väärin ja minua rangaistaan samalla tavalla. Se on sydäntä särkevää ja raivostuttavaa samanaikaisesti. Kiitos kaikille jotka tiesivät / käyttivät tätä bugia hyödykseen. Kiitos @CS:GO, joka ei voi edes tunnistaa omaa syyllisyyttään tässä asiassa.

Wilton Prado 'zews'

@zews
💔😡

I did nothing wrong and get punished the same. Honestly just heartbreaking and infuriating at the same time.

Thanks to everyone who knew about / abused this bug.

Thanks to @CSGO who can't even acknowledge their own fault in all of this.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös omaan toimitisijakieltoonsa lyhennystä vastikään saanut saanut Ninjas in Pyjamasin ex-valmentaja Faruk ”pita” Pita twiittasi asiasta, ilmaisten pettymyksensä CS:GO:n pelinkehittäjien surkeaan kommunikointiin yhteisönsä kanssa.

– Vihaan sanoa tämän ääneen, mutta @CS:GO:ta hoidetaan niin huonosti että se on perseestä. En tiedä teistä, mutta se fakta, että Valorant on avannut Discord-kanavan johon minutkin on pyydetty (EN OLE IKINÄ KOSKENUT KOKO PELIIN) ja siellä on 20+ Riot Gamesin työntekijää aina valmiina, saa minut CS-fanina voimaan pahoin. Ryhdistäytykää nyt helvetti @CS:GO.

Faruk Pita

@pitaCSGO
I hate to say this but @CSGO is so mis-managed that it sucks. Idk about you guys, but the fact that Valorant has opened up a Discord channel, where even I am invited (I HAVE NEVER TOUCHED THAT GAME) & have 20+ Riot members available is sickening imo as a CSfan. Step up ffs @CSGO

Jos twiitti ei näy, voit lukea sen täältä.

Lue myös: Kommentti: Valven välinpitämättömyys avaa Valorantille ovia Jampin johdolla

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Dreamhack – Adela Sznajder