Valve nollasi CS:GO:n RMR-pisteet – suomalaisilla nyt uusi mahdollisuus karsiutua Majoreille!

Vuoden 2020 RMR-tarrojen julkaisun yhteydessä, kertoi Valve nollaavansa myös kaikkien joukkueiden tämänhetkiset Major-karsintapisteet.

Valve on julkaissut suunnitelmansa koskien vuoden 2021 syksyllä pelattavaan Major-turnaukseen karsiutumista.

Pelijätti kertoi nollaavansa kaikkien joukkueiden Regional Major Ranking (RMR) -pisteet, sillä poikkeuksella, että 24 eniten viime vuonna pisteitä kerännyttä joukkuetta saa sijoituksestaan riippuen 600, 300 tai 100 aloituspistettä tälle vuodelle.

Pisteiden nollaaminen tarjoaa uuden mahdollisuuden myös suomalaisille joukkueille, jotka pääsevät aloittamaan taistonsa Major-paikasta nyt puhtaalta pöydältä.

Euroopasta Majoreille karsiutuu 11 joukkuetta, Pohjois-Amerikasta 5, Ivy-maista 5, sekä Etelä-Amerikasta, Aasiasta ja Oseaniasta 1 per alue.

Seuraava Major on suunniteltu järjestettäväksi Tukholmassa 23.10.–7.11. välisenä aikana. Turnauksen palkintopotissa on jaossa 2 miljoonaa dollaria. Tapahtuman isäntänä toimii PGL.

Turnauksen pudotuspelit pelataan live-yleisön edessä Ericsson Globe -areenalla, joka pitää sisällään noin 16 000 katsojapaikkaa.

Järjestäjät ovat korostaneet, että turnaus järjestetään vain jos kaikki edellytykset kilpailullisten tapahtumien järjestämiseksi täyttyvät siihen mennessä, viitaten koronaviruspandemiaan.

Lue myös: CS-valmentajat saavat rajut rangaistukset huijaamisesta – ENCEn ex-valmentajalle povataan elinikäistä Major-kieltoa!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.