Tanskalaisen e-urheiluorganisaatio Astraliksen valmentaja Danny ”Zonic” Sorensen on palkittu vuoden 2020 parhaaksi e-urheiluvalmentajaksi.

Vaikka Astralis ei ole ollut vuonna 2020 pelinsä huipulla – johtuen useista pelaajavaihdoista, jotka johtivat joukkueen putoamiseen ulos maailmanlistan top 10:stä ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen – on heidän valmentajansa Danny ”Zonic” Sorensen saanut tästä huolimatta tunnustusta Game Awardseilla, voittaen vuoden parhaan e-urheiluvalmentajan palkinnon.

Zonic voitti samaisen palkinnon myös vuonna 2019, tehden tästä hänen toisen parhaan valmentajan palkintonsa.

– Game Awards on pelialan arvokkain gaala, ja saadakseni edes maininnan maailman suurimpien titteleiden ja tapahtumien rinnalla on surrealistista. Se tuli vielä aikana jolloin joukkue ja organisaatio oli kokenut kovia, aivan kuten muukin maailma. Tällaisen tunnustuksen saaminen vuonna 2020 tarkoittaa minulle todella paljon, kommentoi Zonic voittoaan.

Astraliksen vaikeasta vuodesta huolimatta, on joukkue onnistunut nousemaan takaisin maailmanlistan 2. sijalle. Astraliksen CS-vuosi ei ole myöskään vielä ohitse, kokoonpanon jatkaessa pelejään tänään kello 20.30 BLAST Premier Fall Finals 2020 -turnauksessa.

Illan ottelussa tanskalaiskokoonpano saa vastaansa maailmanlistasijalla 4. olevan Natus Vinceren. Ottelua voit seurata suorana ja suomeksi selostettuna Elisa Viihteen Twitch -kanavalla tästä.

Lue myös: Huipputoimittaja kritisoi pelijätti Valvea – ”Valve on kilpailullisen CS:n suurin ongelma”

Astralis Counter-Strike

@AstralisCS
"We've won a lot with Astralis, but I still find it humbling to be decorated with an award like this."
- @zonic won Coach of the Year at the Game Awards. 🤩

#ToTheStars I #AstralisFamily

Read. 👇

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.