Counter-Striken SM-kisat siirretään pelattavaksi kokonaan verkkoon, sillä Tubecon Games -tapahtuma peruttiin koronan takia.

Counter Strike: Global Offensiven SM-kisat eli eSM-finaalit oli tarkoitus järjestää Tampereella Tubecon Games -tapahtumassa 20. elokuuta. Koronavirus sotki suunnitelmat jälleen kerran ja tapahtuma jouduttiin perumaan.

– Kannamme vastuullisena tapahtumajärjestäjänä huolta yleisömme, työntekijöidemme ja esiintyjiemme turvallisuudesta. Tubecon Gamesissa olisikin ollut lukuisia ohjelmanumeroita, joita ei voitaisi toteuttaa vallitsevalla kahden metrin turvavälillä, kuten suuri PUBG1000-turnaus.

– Kaiken tämän huomioiden elokuun tapahtumarajoitukset ja erityisesti nuoressa kohderyhmässä kiihtyvä koronatilanne tekevät Tubecon Gamesin toteuttamisen valitettavasti mahdottomaksi vuonna 2021, tiedote kertoo Tubeconin sivulla.

eSM 2023

@esm_gg
Tubecon Games CS:GO eSM finaalit pelataan verkossa

Finaaliturnauksessa toisistaan mittaa ottavat
@HAVUgaming, @NYYRIKKIesports, @SJesports ja @hredsofficial.

🔗esm.gg/tubecon-games-…

#esportsfi #csgofi #eSM

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Finaaliturnaus järjestetään kokonaan verkossa ja uusi päivämäärä on 21. elokuuta. 10 000 euron potista taistelemassa ovat HAVU, SJ, NYYRIKKI Esports ja hREDS. Voittaja nappaa 6000, toinen 2 500 ja loput 750 euroa.

Aikataulu:

13:00 – HAVU vs. hREDS (bo3)
16:00 – SJ vs. NYYRIKKI (bo3)
20:00 – Finaali (bo3)

Otteluita pääsee seuraamaan tästä.

Lähde: esm

Lue myös: Nordavind laittoi CS-pelaajat myyntiin – kiinnittääkö organisaatio brasilialaiset?

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!