Nordavind laittoi CS-pelaajat myyntiin, mutta aikoo kuitenkin pysyä pelin parissa. Onko organisaatio iskenyt silmänsä taidokkaisiin brasilialaisiin vai kenties MSL:n uuteen kokoonpanoon?

Norjalainen esports-organisaatio Nordavind päätti laittaa koko CS:GO-kokoonpanon myyntiin. Mukana olivat Sabit ”mirbit” Coktasar, Anton ”supra” Tšernobai, Kevin ”HS” Tarn, Daniel ”mertz” Mertz ja Jesper ”tenzki” Plougmann Mikalski.

Nordavind kertoi tiedotteessa, että ei ole jättämässä peliä ja uusista suunnitelmista kerrotaan lähiaikoina.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Jos Rushbmedian lähteet pitävät paikkaansa, niin heidän tietojen mukaan organisaatio neuvottelee O PLANO:n kanssa. GE:n ja Rushbmedian raportin mukaan taidokkaat brasilialaiset ovat mahdollisesti uusi kiinnitys. Mukana on Henrique ”⁠HEN1⁠” Teles, Lucas ”LUCAS1” Teles, Leonardo ”⁠leo_drk⁠” Oliveira, Vinicius ”⁠vsm⁠” Moreira ja Vito ”kNgV-⁠” Giuseppe. Alencar ”trk” Rossato on vaihtopelaaja ja Raphael ”cogu” Camargo valmentaja.

Nordavindille on tarjolla tämän lisäksi esimerkiksi tanskalaisen Mathias ”MSL” Lauridsenin projekti. MSL kertoi 30. heinäkuuta, että hän on päättänyt rakentaa oman joukkueen ja on löytänyt tarvittavat pelaajat. Mukana on lahjakkuutta sekä kokemusta ja he etsivät organisaatioita isojen tavoitteiden kera.

Suomalaisittain kiinnostava idea olisi Jere ”sergej” Salon, Miikka ”suNny” Kempin ja Robin ”flusha” Rönnquistin GORILLAZ-projekti. Kolmikon lisäksi mukana oli turkkilainen Yasin ”xfl0ud” Koç ja tanskalainen Niels Christian ”NaToSaphiX” Sillassen, mutta NaToSaphiXin kanssa tiet erkanivat.

Lue myös: Fnatic siirtyi kansainväliseksi – auttavatko brittipelaajat joukkueen takaisin huipulle?

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!