Cloud9 ja FlyQuest löysivät itsensä Pohjois-Amerikan LCS:n huipulta kauden 2017 ensimmäisen otteluviikonlopun jälkeen.

Cloud9, joka voitti TSM:n helposti kauden avauspäivänä otti voiton myös Team Dignitaksen kokoonpanosta. Ottelu oli melko tiukka, ja Team Dignitaksen uuden kokoonpanon kova vastarinta yllätti useat joukkueen fanit. Cloud9 vei ottelun kierroksin 2-1, mutta yllättävintä ottelussa oli Team Dignitaksen toisen kierroksen voitto vain 33 minuutissa. Huikealla suorituksellaan kokoonpano näytti, että siinä on potentiaalia pärjätä maailman parhaita joukkueita vastaan.

Cloud9:n aiempi “tytärjoukkue”, joka nykyisin tunnetaan nimellä FlyQuest, yllätti monet katsojat ottaen kaksi kovaa voittoa heti kauden alkuun. Joukkue voitti EnVyUs:n liigan kakkospäivää, ja kolmantena vastaan tuli Team Liquid, joukkue, joka on noussut neljässä edellisessä turnauksessa vähitään pudotuspeleihin asti.

Alussa ottelu näytti menevän Liquidille, kun he murskasivat FlyQuestin ensimmäisellä kierroksella. FlyQuest lämpesi kuitenkin seuraavaan peliin ja vei voiton Team Liquidista helpon oloisesti.

TSM tuntui saavan tasonsa takaisin kun he kohtasivat Immortalsin Cloud9 häviön jälkeen. Ottelun kaksi ensimmäistä kierrosta kestivät molemmat yli 50 minuuttia, ja ottelu eteni 1-1 tilanteeseen. Kolmannella kierroksella TSM kuitenkin näytti taitonsa, onnistui saamaan kartan kaikki objektit haltuunsa, ja lopulta voitti kierroksen vain 40 minuutissa.