Yksi tämän vuoden odotetuimmista Capcom Pro Tourin turnauksista siirtyy yllättäen asta ensi vuodelle.

GAMES organisaation järjestäjät olivat sopineet jo aiemmin Dubaissa järjestettävästä GAMES2016 turnauksesta, mutta se tullaan siirtämään 2017 vuoden puolelle. Tapahtuman oli tarkoitus olla osa Capcom Pro Touria ja toimia Lähi-Idän kilpailuna kaudella 2016.

Turnauksen peruminen tulee erittäin tiukalla aikataululla varsinkin kun katsotaan Capcom Pro Tourin etenemistä. Kiertueen säännöissä nimittäin lukee, että lokakuun viimeisen päivän jälkeen kilpailijat eivät voi enää saada pisteitä noustakseen Rankingissa. Uuden turnauspaikan etsimiseen ja järjestämiseen on siis aikaa vain kahdeksan viikkoa. Turnauksen koko tulee kuitenkin olemaan niin suuri, että tapahtumapaikan varaaminen pitäisi yleensä tapahtua kuukausia etukäteen.

Capcom kerkesi kommentoida asiaa jo mm. Dot Esportsille. Capcom kertoi, että se etsii kokoajan vaihtoehtoa turnauspaikalle, ja pyrkii vielä järjestämään toisen turnauksen. Nähtäväksi kutenkin jää onnistuuko edes Capcom järjestämään näin suuren luokan turnauksen alle kahdessa kuukaudessa, käytännössä tyhjästä.

Lähde: dailydot