BLAST Premier Spring 2022 starttaa tänään – Lue eurheilu.orgin turnausennakko!

BLAST Premier Spring 2022 starttaa tänään - Lue eurheilu.orgin turnausennakko!

Ykköstierin Counter-Strike palaa ruutuihin, kun BLAST Premier Spring 2022 starttaa tänään. Lue alta eurheilu.orgin kattava turnausennakko!

Joulutauot on lusittu ja CS:GO kansaa hemmotellaan oikein kunnolla, kun BLAST palauttaa maailman parhaat joukkueet sekä pelaajat serverille. BLAST Premier Spring 2022 lohkovaihe on ensimmäinen tapahtuma tälle vuodelle, jossa fanit pääsevät näkemään uudistetut kokoonpanot ensimmäistä kertaa pelaamassa yhdessä. Suomalaisten mielenkiinto kiinnittyy eritoten G2 Esportsiin, joka vain muutama viikko sitten julkaisi hankkineensa Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG:sta riveihinsä.

Lue myös: Aleksi ”Aleksib” Virolainen kertoi haastattelussa OG:n jättämisestä

BLAST Premier Spring 2022 turnauksen lohkovaihe pelataan ns. tupla eliminaatio formaatilla (GSL), jossa kaikki ottelut ovat BO1. Joukkueet saavat seedin lohkovaiheen sijoituksensa mukaan ja kaikki turnauksen 12 joukkuetta pääsevät mukaan Play-In stagelle. Play-in stage pelataan käytännössä BO3 gauntlettina, jonka voittajat saavat kutsun BLAST Premier Spring Finals -tapahtumaan, viimeiseksi tulleet putoavat Spring Showdowniin hakemaan vauhti, ja toiseksi sekä kolmanneksi tulleet pääsevät kokeilemaan onneaan vielä kerran Last Chance -otteluissa.

Ensi viikon sunnuntaina 6. helmikuuta pelataan Last Chance -ottelut, jossa Play-in stagella toiseksi sekä kolmanneksi tulleet kohtaavat vielä kertaalleen toisensa Single-elimination BO3 otteluissa. Homma on varsin selkeä, voittajat Spring Finalsseihin ja häviäjät Showdowniin.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

BLAST Premier Spring 2022 Lohkovaihe

Suomalaisten odotus päättyy pian, sillä Virolaisen kipparoima G2 kohtaa turnauksen avausottelussa tänään klo 16.00 alkaen Complexityn. G2 pelaa A-lohkossa jossa kaksi muuta joukkuetta ovat ruotsalainen NIP sekä saksalainen BIG. Virolaisen G2 on selkeä ennakkosuosikki lohkonsa voittajaksi, mutta BO1 otteluissa voi tapahtua mitä tahansa.

Odottaa kuitenkin voi, että G2 porskuttaa tiensä ykkös seedinä Play-in stagelle, jossa joukkue pääsee mittaamaan itseään oikein kunnolla. BO3 ottelusarjat antavat huomattavasti paremmin osviittaa siitä, että missä tällä hetkellä mennään ja mikä on kisakunto. A-lohkon lohkovaiheen ottelut pelataan kaikki tänään, joten Virolaista tullaan näkemään joukkueensa kanssa serverillä ainakin kolmesti iltapäivän ja illan aikana.

Lue myös: G2 Esportsin m0nesy on monsteri – Katso klipit!

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Turnauksen B-lohkossa pelaavat Na’Vi, MIBR, Astralis sekä OG. 2021 oli NaVin vuosi, ja joukkue on selkeä ennakkosuosikki lohkonsa sekä koko tapahtuman ykkösjoukkueeksi. MIBR:n kokoonpano on luvalla sanoen heikko, eikä tämän hetkinen Astralis tai OG todennäköisesti pysty Oleksander ”s1mple” Kostylievin tähdittämää joukkuetta pysty oikeasti haastamaan.

Joudumme siis todennäköisesti odottamaan turnauksen kakkosvaihetta ennen kuin näemme, että onko joku keksinyt miten monsterin nimeltä NaVi saa kaadettua. B-lohko pelataan kokonaisuudessan lauantaina klo 16.00 alkaen.

Kolmannessa C-lohkossa jatkopaikoista taistelevat Team Vitality, Evil Geniuses, FaZe Clan sekä Team Liquid. Jokainen näistä joukkueista on nähnyt rosterimuutoksia ja ennakkosuosikin paikkaa jakavat FaZe sekä Vitality. Ranskalaisorganisaatio liitti kolme Astralis tähteä riveihinsä ja FaZe hankki MOUZ:ista tutun virolaisen Robin ”ropz” Kool:in. Molemmat Pohjois-Amerikkalaiset ovat myös tehneet mielenkiintoisia hankintoja, jonka myötä sunnuntaina pelattava C-lohko vaikuttaa myös erittäin mielenkiintoiselta.

Turnaus on katsottavissa niin englanniksi, kuin suomeksi koko tapahtuman ajan.

Lue myös: Draken palasi Counter-Strikeen – avasi tilanteen Dexertolle

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.