G2 Esportsin m0nesy on monsteri! Vasta 16-vuotias venäläinen on uusi nimi tier 1 tason CS:GO peleissä, mutta potentiaalia nuorella supertähdellä riittää. [Kuva/Image: G2 Esports]

Nuori Ilya ”m0nesy” Osipov on saanut kasvaa suhteellisen rauhassa NaVi’n juniorijoukkueessa, mutta edessä on uudet haasteet uudessa ympäristössä. G2 Esports julkaisi 3. tammikuuta tehneensä Osipovin kanssa ja nuorimies liittyi samantien G2:sen CS:GO joukkueen miehistöön AWP-rooliin.

Lue myös: Draken palasi Counter-Strikeen – avasi tilanteen Dexertolle

Takana on pari vuotta kasvua Ukrainalaisen Natus Vinceren riveissä on kypsyttänyt superlupauksesta tulikoneen, jonka odotetaan jopa haastavan maailman kärkinimet vuonna 2022. Odotukset ovat niin kovia, että jotkut hehkuttavat Osipovista mahdollisesti vuoden 2022 HLTV rankingin pelaajatilastojen voittajaa.

Osipov pääsee pelaamaan huippujoukkueessa, jota johtaa Suomen CS:GO supertähti Aleksi ”Aleksib” Virolainen. Kaivoimme Youtuben syövereistä kolme lyhyttä klippiä, joista näkee minkälainen monsteri serverillä tullaan näkemään huomenna perjantaina 28. tammikuuta, kun G2 aloittaa matkansa BLAST Premier Spring 2022 tapahtumassa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä!

G2 Esportsin joukkueessa pelaa myös bosnialaiset serkukset Nikola ”NiKo” Kovac sekä Nemanja ”huNter-” Kovac. Viisikon täydentää ranskalainen Audric ”JACKZ” Jug. Pelaajien takana tullaan tänä vuonna näkemään valmentajan roolissa kovaa työtä Team Vitalityn peräsimessä viimeisen pari vuotta tehnyt Remy ”ZTQZZZ” Quoniam.

Lue myös: CS:GO faneille herkkua tarjolla – Kahdet CS:GO majorit vuonna 2022!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!