Assembly Summer 2020 -pelitapahtuma siirtyy virtuaaliseksi tapahtumaksi, kertoo järjestä.

”Olemme seuranneet koronatilannetta tarkkaan ja monien muiden tapahtumien tapaan päätyneet lopputulokseen, jossa vallitsevan tilanteen vuoksi emme koe fyysistä tapahtumaa turvalliseksi kävijöillemme tai omalle henkilökunnallemme. Tämän vuoksi Assembly Summer 2020 pidetään vain online-tapahtumana. Messukeskuksella pidettävää suurtapahtumaa ei siis järjestetä,” kerrottiin Assemblyn sivuilla julkaistussa tiedotteessa.

Pelaajien onneksi, lokakuun 14.–18. päivä järjestettävä Assembly Online -tapahtuma kestää nyt päivän normaalia pidempään, sekä muuttuu se ilmaiseksi kaikille osallistujille.

”Ohjelmassa on semi-pro (harrastelija) turnaukset, pro-turnaukset, demoscenekompot sekä paljon muuta aktiviteettia ja sisältöä! Voit osallistua online-assyihin omasta kodistasi, pelitiloista tai myöhemmin ilmoitettavien kumppaneiden tiloista – nyt toteutettava konsepti on jotain sellaista, mitä ei Suomessa ole aikaisemmin tehty,” hypetti järjestäjä tulevaa tapahtumaa.

Tapahtuman keskittymänä toimii www.assembly.org, josta löydät kaiken tapahtuman sisällön, sekä osallistumisohjeet järjestettäviin aktiviteetteihin.

Assembly Party

@assemblyparty
Assembly goes Online and we get ONE extra day! 🤩

14-18.10.2020 assembly.org will become a hub for the event. Esports, demoscene, digital culture content, and competitions for everyone. The event is completely free.

More information 👉 assembly.org/online20

Lue myös: CS-legenda väittää: Valve tiesi Flushan huijanneen vuonna 2014 – s1mple antoi oman mielipiteensä

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Assembly