Suomalainen Team Frosty on tehnyt uuden aluevaltauksen siirtymällä huippusuositun Apex Legends -pelin pariin.

Uutinen siirtymisestä Apexin pariin tuli vain päivä sen jälkeen kun organisaatio oli ilmoittanut jättävänsä taakseen Ring of Elysium battle royalen.

Tonder tekee paluun

Uusi peli tarkoittaa myös uusia pelaajia ja pelikansan iloksi entinen Nyyrikki Esportsin Overwatch-joukkueen pelaaja Toni ”Tonder” Rehn tulee osaksi kokoonpanoa.

”Overwatch on FPS-pelinä hyvin erilainen kuin Apex Legends. Tiimityöskentely ei ole Apexissa aivan yhtä merkittävässä roolissa ja hyvällä ”aimilla” on paljon suurempi merkitys. Mutta molemmat ovat silti
pohjimmiltaan FPS-pelejä, ja Apexin aseiden tuntuma sekä liikkuminen ovat hyvin samankaltaisia kuin esim. Call Of Duty:ssä, joita olen
pelannut pelisarjan ensimmäisestä pelistä lähtien.Pohtii Toni ”Tonder” Rehn.

Mukana Tee7si ja PandaK

Tonderin lisäksi joukueen riveihin astuu Jan-Eric ”PandaK” Fröjdahl ja Samuel ”Tee7si” Parviainen. PandaK pelasi ennen siirtymistään Ring of Elysiumia Frostyn riveissä.

PandaK kertoo, että siirtyminen Apexin pariin ei tuottanut kummempia vaikeuksia, paitsi temmon osalta. Hänen mukaansa Apex Legendsin tempo on koukuttavan nopea ja sen on pelityyliltään myös aggressiivisempi kuin Ring of Elysium.

Organisaation puheenjohtaja Semih ”SEM” Sahin kertoo taustoja siirtymiselle Apex Legendsin pariin:

”Team Frostyn näkökulmasta Apex on tuore ja looginen valinta laajentaa toimintaamme, haluamme olla mukana kasvavassa kilpailussa ja haastaa nimekkäämpiä joukkueita niin kansainvälisellä tasolla, kuin kotimaassa.”

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli