Aleksib tekee debyytin G2:n paidassa perjantaina – vastassa toinen uusi kokoonpano

Aleksib tekee debyytin G2:n paidassa perjantaina, kun BLAST Premier Spring Groups 2022 käynnistyy.

Aleksi ”Aleksib” Virolainen pääsee irti ensimmäisen kerran G2 Esportsin paidassa perjantaina kello 16.00 alkaen. Vastassa on toinen uusiutunut kokoonpano Complexity ja G2 lähtee isona ennakkosuosikkina peliin.

Potissa on 177,498 dollaria ja kuusi (6) paikkaa BLAST Spring Finals -turnaukseen. Joukkueet on jaettu kolmeen lohkoon ja kahdella voitolla pääsee finaaliin.

Suomalaisittain suurimman kiinnostuksen kerää A-lohko: G2, Complexity, BIG Clan ja Ninjas in Pyjamas.

Lue myös: Draken palasi Counter-Strikeen – avasi tilanteen Dexertolle

G2 on kerinnyt harjoitella vasta pari viikkoa yhdessä, joten taktisesti parasta joukkuetta ei vielä tulla näkemään. Aika näyttää miten Virolainen saa tähtikermasta irti, mutta Hltv.org’in haastattelun mukaan suunnitelmat ovat selvät.

Aleksib ja Audric ”JACKZ” Jug mukautuvat support-rooleihin ja fillaamaan niitä mitä tarvitsee.

Nikola ”NiKo” Kovačin annetaan olla tähtipelaaja, Nemanja ”huNter-” Kovač saa hieman vapauksia, mutta myös 16-vuotiaalle nuorelle lupaukselle pitää yrittää antaa tilaa. Venäläinen Ilya ”m0NESY” Osipov kantaa AWP-pelaajan roolia.

Lue myös: Aleksi ”Aleksib” Virolainen kertoi haastattelussa OG:n jättämisestä

Complexity Gaming kiinnitti Extra Saltin Johnny ”JT” Theodosioun, Justin ”FaNg” Coakleyn ja Ricky ”floppy” Kemery. Kaksi muuta pelaajaa löytyivät eri joukkueista, Team Liquidista Michael ”Grim” Wince ja FURIA Esportsista Paytyn ”junior” Johnson.

Ottelu on yhden kartan taisto ja G2:n ensimmäinen loman jälkeen ja uuden rosterin debyytti. Complexity pelasi Funspark ULTI 2021 Finaaleissa, mutta tippui kahden ottelun jälkeen.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Tänään Aleksilla on mahdollisuus rikkoa kiinnostava putki Hltv.org’in tilastoissa. Hän on hävinnyt edelliset kolme ”hltv-debyyttiä” uudessa kokoonpanossa.

  • 16-8 MOUZ-OG (Aleksib 13-17)
  • 19-16 Spirit-ENCE (Aleksib 18-25)
  • 16-13 EnVyUs Academy-HAVU (Aleksib 18-25)

Kyseiset tilastot eivät välttämättä tarkoita virallisten pelien debyyttiä, sillä esimerkiksi 2018 Euroopan avoimissa ESL One Belo Horizonte -karsinnoissa ENCE voitti ensimmäiset kolme ottelua, mutta Hltv ei näyttänyt avoimien karsintojen alkuja sivullaan.

Lähde: Hltv

Turnaus on katsottavissa niin englanniksi, kuin suomeksi koko tapahtuman ajan.

Voit lukea turnauksesta lisää meidän ennakosta: BLAST Premier Spring 2022 starttaa tänään – Lue eurheilu.orgin turnausennakko!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.