ENCEn Aleksi ”allu” Jalli on antanut vastauksen koskien joukkueen sisäistä draamaa, joka käynnistyi 14. joulukuuta, joukkueen entisen pelaajan Jere ”sergej” Salon kerrottua allun olevan syystäkin ainut vuoden 2019 ENCE-kokoonpanosta jäljellä oleva pelaaja.

Keskiviikkona 23. joulukuuta, ENCEn 28-vuotias AWP-pelaaja Aleksi ”allu” Jalli antoi faneille heidän kuumeisesti odottamansa vastauksen koskien joukkueen draamaa.

Mikäli luit aiheesta aikaisemmin kirjoittamamme uutiset – jossa ENCEn viime viikkoinen draamankaari käsitellään läpikotaisesti – puhuu allun alapuolelta löytyvä vastaus hyvin puolestaan.

Näin allu vastasi ENCEn CS:GO-joukkueen draamaan:

– Pahoittelut, etten ole pystynyt reagoimaan aiemmin viime päivinä ilmenneisiin asioihin. Olen miettinyt, millainen joukkuetoveri olen ollut. Varmasti monessa asiaa olisi ollut parannettavaa.

– Me reagoimme paineen alla tapahtumiin eri tavoin ja joskus omasta mielestä merkityksettömät kommentit voivat johtaa isoihin ongelmiin. Olisikin tärkeää, että puhuisimme nuo tilanteet auki ajoissa ja oikealla tavalla.

– Olen hämilläni, ja surullinen siitä, miten asia nyt tulee julkisuuteen. Olen ollut Jeren joukkuetoveri 2,5 vuotta. Olemme olleet huonetovereita turnauksissa koko matkan ajan ja olemme viettäneet myös aikaa pelin ulkopuolella ystävinä.

– Jere ei ole koskaan maininnut minulle mitään tähän twiittiin liittyvistä aiheista. Olen tehnyt koko ammattilaisurani ajan asioita parhaani mukaan. Tie ei aina ole ollut ruusuinen ja virhearvioitakin on tullut tehtyä.

– Mutta yksi asia on ollut minulle aina harvinaisen selvä: minulla ei ole valtaa eikä halua tehdä mitään joukkueeseen liittyviä päätöksiä yksin. Olen aina yrittänyt ja halunnut selvittää asiat yksityisesti, joten en kommentoi asiaa tämän enempää.

– Mitä tulee URHEILUCAST-podcastiin, totean väittämien olevan hyvin absurdeja. Toivoisin, että meistä jokainen miettisi millaisia väittämiä ja syytöksiä viestimme julkisesti toisista ihmisistä. Koen Seppäsen podcastin erittäin loukkaavaksi ja luonteeltaan solvaavaksi.

– Kiitos kaikille teille, jotka olette laittaneet minulle privaatisti positiivisia viestejä. Niitä on tullut runsaasti. Se merkitsee minulle todella paljon. Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

Aleksi Jalli

@alluCSGO
Pahoittelut, etten ole pystynyt reagoimaan aiemmin viime päivinä ilmenneisiin asioihin. Olen miettinyt, millainen joukkuetoveri olen ollut. Varmasti monessa asiaa olisi ollut parannettavaa.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.