ENCEn Aleksi ”allu” Jalli (vasemmalla) on ollut maanantaisen HLTV Confirmed -vierailunsa jälkeen kovan mediamyllytyksen kohteena, joukkueen entisen pelaajan Jere ”sergej” Salon kerrottua tämän olevan syystäkin ainut vuoden 2019 ENCE-kokoonpanosta jäljellä oleva pelaaja. Nyt tilanne on kärjistynyt entisestään, joukkueen nykyisen pelinsisäisen johtajan Miikka ”suNny” Kempin (oikealla) liityttyä keskusteluun.

Maanantai-iltana, ENCEn kokoonpanosta vastikään itsensä penkittänyt Jere ”sergej” Salo värisytti CS:GO-maailmaa twiitillään, jossa hän kertoi joukkueen CS-konkari Aleksi ”allu” Jallin olevan syystäkin ainut jäljellä oleva pelaaja vuoden 2019 kokoonpanosta, jolloin joukkue oli huippuvireessään.

Vuonna 2019 ENCEssä pelasivat allun ja sergej:n lisäksi Sami ”xseveN” Laasanen, Jani ”Aerial” Jussila, sekä nykyinen OG:n pelinsisäinen johtaja Aleksi ”Aleksib” Virolainen. Joukkue nousi tällöin parhaillaan jopa HLTV:n maailmanlistan 2. sijalle. Tällä hetkellä sijoitus on 34.

Lue lisää: Sergej räväyttää Allusta: ”Siihen on syy miksi hän on ainoana jäljellä alkuperäisestä kokoonpanosta”

Sergej:n räjäytettyä Twitter ulostulollaan, saapui allua nopeasti puolustamaan hänen siskonsa Julia Jalli, jonka mielestä asian tuominen esille Twitterissä on ”selkärangatonta touhua”.

– Ja twitter on oikea paikka jakaa näitä asioita? Oisko vaikka kannattanut olla rehellinen jengin sisällä? Tosi selkärangatonta touhua! Kommentoi Julia Jalli sergej:n twiittiin.

Julia Jalli

@alluCSManager
Ja twitter on oikea paikka jakaa näitä asioita? Oisko vaikka kannattanut olla rehellinen jengin sisällä? Tosi selkärangatonta touhua!

Lue myös: Jampin VAC-pelikiellolle lisää vettä myllyyn – Valve kiisti yhden ratkaisevan asian

Nyt tilanne on kärjistynyt entisestään, muidenkin ENCEn pelaajien – entisten ja nykyisten – kompattua sergej:n sanomaa. Muun muassa xseveN jakoi sergej:n twiitin, Aerial antoi twiitille tykkäyksensä ja Aleksib twiittasi salamyhkäisesti omalle tililleen sanan ”Kiitos”.

Lisää ihmetystä aiheutti myös ENCEn nykyisen pelinsisäisen johtajan Miikka ”suNny” Kempin kommentti, jossa hän kertoi allun puhuneen podcastissa totta, muttei koko totuutta.

– Toistaiseksi kaikki tässä lähetyksessä on totta, mutta ei koko totuus, ja ihmiset ansaitsevat sen nyt tai ei koskaan, kommentoi suNny.

Miikka Kemppi

@suNnycsgo
so far everything in this live is truth but not the whole truth and people deserve it now or never

Tiistai aamuna, suNny halusi vielä selventää twiittiensä tarkoitusperiä.

– Ja mitä tarkoitin oli, että halusin vain kuulla koko totuuden, miksi johto annettiin minulle. Yhteisen historiamme jälkeen tunsin olevani petetty, koska hän [allu] ei voinut tehdä sitä joukkuetoverina tai ihmisenä.

– Minun täytyi sanoa tämä jotta saan rauhan itselleni. En aio avata tätä asiaa sen enempää. Loppujen lopuksi, haluan vain kaikille hyvää. Nähdään taas sosiaalinen media x-ajan kuluttua, twiittasi suNny, ilmoittaen pitävänsä nyt taukoa sosiaalisesta mediasta.

Miikka Kemppi

@suNnycsgo

Miikka Kemppi

@suNnycsgo
and I needed to say this to have peace with myself, Not gonna open this chapter/topic anymore than this. After all I just want good for all, Cu social media for x amount of time. ❤️
What I meant is I only wanted to hear the whole truth why the leadership was given to me. After our history together I felt betrayed he couldnt do that as a teammate or as a person. 🤐

Lue lisää:

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.